Konyaspor U 18 puansız başladı

Konyaspor U 18 puansız başladı

Bölgesel Gençlik Geliştirme U18 Ligi Akdeniz Grubu'nda mücadele eden Konyaspor sezonun açılış maçında sahasında Muğlaspor ile karşı karşıya geldi.

Yeşil-beyazlı ekip ikinci yarıda yediği gollerle rakibine 2-0 yenildi. Selçuklu Belediye Stadı’nda oynanan maç ortada futbolla başladı. İki takım da ilk dakikalarda pozisyon bulmakta zorlandı. İlk devrenin sonlarına doğru  Konyaspor rakip kalede bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Yeşil-beyazlı ekipte Yusuf, Kağan ve Mehmet Bağlı bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı. İki ekipte gol bulamayınca karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçın ikinci devresine daha iyi başlayan konuk Muğlaspor’da  Cemil’in yerine oyuna giren Gökhan rakip adına oyuna hareketlilik getirdi. 57. dakikada topu Ozan’a kazandıran oyuncu takımının 1-0 öne geçmesini sağladı. Ozan’la 1-0 öne geçen Muğlaspor ikinci golüne 76. dakikada ulaştı. İlk golün asistini yapan Gökhan kafayla topu Ozan’ın önüne indirdi. Topla buluşan oyuncu takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti. Konyaspor’un gol sonrası yaptığı ataklar puan ve galibiyet için yeterli olmayınca karşılaşma konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Alınan bu sonuçla Konyaspor lige puansız merhaba dedi.


SAHA: Selçuklu Belediye
HAKEMLER: Yasin Şahin, Mustafa Saraçoğlu, Sevgi Kaya
KONYASPOR: İsmail, Mehmet, Mert(A. Söyler), Cengiz, İsmet, Muzaffer, Gökhan(Emre), Niyazi, Yusuf, Kağan, Mehmet Bağlı (Rıdvan)
MUĞLASPOR: Hasan, Salih, Muhammet, Uğur(Doğukan), Uğur Çakır, İsmail, Süleyman(Okan), Cemil(Gökhan), Ozan, Erdi, Bilal
GOLLER: Dk 57,76 Ozan(Muğlaspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.