Konyaspor tempolu

Konyaspor tempolu

2. dönem hazırlıklarına Kızılcahamamda başlayan Konyaspor, yoğun bir tempoda çalışıyor. Diğer taraftan da transfer çalışmalarına devam eden temsilcimiz, Da Silva ile son pürüzleri görüşüyor

Lige, Kızılcahamam’da günde çift antrenmanla devam eden Konyaspor’da, Da Silva’nın sözleşmesinin uzatılması için görüşmeler sürüyor. Teknik direktör bir sol kanat, bir stoper ve bir forvet oyuncusu transferi istedi. Basın sözcüsü Öten, “yönetim uyum içerisinde çalışıyor. İlk yıl avantajını değerlendirmek istiyoruz” dedi
Turkcell Süper lige yeniden dönmek amacıyla yola çıkan Konyaspor’da, lig hazırlıkları Kızılcahamam’da sürdürülüyor. Geçtiğimiz hafta sonunda Kızılcahamam’a giderek Patalya otelde kampa giren yeşil-beyazlılar, teknik adamların programı doğrultusunda sabahları kondisyon, öğleden sonra da teknik olmak üzere günde çift antrenman yapıyor. Temsilcimiz, önceki akşam koordinasyon, çabukluk ve kanatlardan yapılan ortalarda gol çalışması gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman, 4 takım halinde yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kartallar, dünü de çift antrenmanla geçirdiler. Konyaspor, Kızılcahamam ikinci etap kampında hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor. Futbolcular dün sabah fitness salonunda ve yürüyüş parkurunda çalıştı. Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde saat 10:00’da yapılan günün ilk antrenmanı yürüyüş parkurunda yapılan ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra fitness salonuna geçen oyuncular, burada 14 ayrı istasyonda kuvvetlendirici çalışmalar yaptı. Fitness salonunda yaklaşık 45 dakika süren çalışma, takımın ‘Uğur’ları Uğur Yanıkdemir ve Uğur Akdemir’in müzik eşliğinde oynadığı kolbastı ile sona ererken, bahçede yapılan çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman tamamlandı.
Yeşil-beyazlı ekipte, transfer çalışmaları da devam ediyor. Sözleşmesi uzatılarak takımda yeni sezonda da kalması planlanan Brezilyalı futbolcu Da Silva’nın transferiyle ilgili görüşmeler devam ediyor. Basın sözcüsü Güven Öten, Da Silva’nın kampta çalışmalarını sürdürdüğünü, görüşmelerinde olumlu yolda olduğunu belirtti ve “umutluyuz. Umarım sorunu hafta başına kadar çözülür ve Da Silva imzayı atar” dedi. Öte yandan, Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara’nın biri sol kanat, bir stoper ve bir golcü futbolcu transfer edilmesini istediği bildirildi.. Da Silva imza atması halinde iki futbolcu daha yapılarak transfer noktalanacak. Bu konuda eldeki isimlerle görüşmeler yapıldığı açıklandı.
ÖTEN: UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ
Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, iyi bir yönetim oluştuğunu, çalışmaları uyum içerisinde sürdürdüklerini belirtti ve Konyaspor’un genel durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı. “İyi biri yönetimimiz var. Başarı ekip işidir. Zor bir görev aydık. Ateşten gömlek giydik. Ancak, yönetim ve teknik kadro olarak umutluyuz. Konyaspor’un, Süper ligden gelmesi nedeniyle bir ilik yıl üstünlüğü ve avantajı var. Lige bir adım önde başlayacağız. Bu avantajı en iyi şekilde değerlendirerek lig sonunda mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz. Hedefimiz belli. Ligin ilk haftalarında alacağımız sonuçlar yolumuzu belirleyecek. Bu nedenle, sezona çok iyi bir girişi yapmak istiyoruz. Bunu da birlik içerisinde başaracağımıza inanıyorum. Başarı Konya’nın bütünleşmesine bağlı. Konya olarak bu heyecanı yakaladığımıza inanıyorum. Elbirliğiyle Konya’yı yeniden süper lige çıkartmak için yola çıktık.”
Kızılcahamam kampı 30 Temmuz Perşembe günü sona erecek. Futbolculara kampın ardından iki gün izin verilecek ve ikinci dönem kamp çalışmaları ise 2 Ağustos Pazar günü yine Patalya otelde başlayacak. Kartallar; her iki kamp döneminde, turnuvalarla birlikte en az 6 hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Konyaspor Patalya turnuvasında ilk maçını Pazartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynayacak. Çarşamba günü de Giresunspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bunların dışında yörede kamp yapana takımlarla da özel maçlar oynayacaklar. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.