Konyaspor Tavşanlı ile

Konyaspor Tavşanlı ile

Torku Konyaspor’da, 25 Kasım Pazartesi günü Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak maçına hazırlıkları devam ediyor. Kartal, bugün saat 14.00'de Tavşanlı Linyit ile bir hazırlık maçı oynayacak

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmek için günde çift antrenman yapan Kartallar, bugün PTT 1. lig ekiplerinden Kütahya Tavşanlı Linyitspor ile özele maçta karşı karşıya gelecek. Atatürk stadında oynanacak maç saat  14.00’de başlayacak ve taraftarlar ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Torku Konyaspor'un, önceki gün akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı günün ikinci antrenmanına tedavilerine devam edilen Ali Turan, Abdülkerim Bardakçı ve Elvis Kokalovic'in yanı sıra ülkelerinin milli takımlarında bulunan Charles Hubert İtandje ve Theofanis Gkekas katılmadı. İshak Çakmak takımdan ayrı çalışırken, Erdal Kılıçaslan ve Cristovao da Silva Ramos bir süre koşu yaptıktan sonra takımla birlikte çalıştı. Çalışma taktik antrenmanla tamamlandı.

Kartallar, dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere basına ve taraftarlara kapalı olarak gerçekleştirdikleri çift antrenmanla hazırlıkları sürdürdü.  Bugün ise, Tavşanlı Linyit maçında oynamayacaklar tesislerde antrenman yapacak. Yeşili-beyazlı futbolculara  yarın ise izin verilmesi düşünülmekte. Beşiktaş maçı hazırlıkları Salı günü tekrar başlayacak.

SELİM AY İDDİASINA YALANLAMA

Torku Konyaspor'un genç futbolcusu Selim Ay'ı Beşiktaş'ın istediği yönündüki iddialara yönetimden yalanlama geldi. Ulusal bir gazetenin iddiasına göre Beşiktaş yönetimi Selim Ay için Konyaspor ile masaya oturdu. Konyaspor genç stoper için 2 milyon Euro talep ederken Beşiktaş Gökhan Süzen ve Mehmet Akgün'ü Konyaspor'a vermeyi teklif etti. Bu takas teklifine sıcak bakmayan yönetim Beşiktaş'tan Uğur Boral ve Sezer Öztürk'ü istedi. Ancak Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten kendilerine gelen bir resmi teklifin olmadığını söyledi. Ne Selim'in ne de Konyaspor yönetiminin konu ile ilgili bir bilgisi olmadığını söyleyen Öten, “Bizim Selim'i satmak gibi bir niyetimiz yok. Hele Konyaspor'un sıkıntı yaşadığı stoper bölgesinde oynayan bir oyuncuyu satmak akıllıca olmaz. Bu tür haberleri ben oyuncunun kafasını bulandırmak için yapılmış olabileceğini düşünüyorum. Ancak bizim oyuncularımızın bu tür şeylerden etkileneceğine inanmıyorum. Hele Selim gibi bir oyuncu asla etkilenmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.