Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor taktik çalıştı

Konyaspor'un Antalya kampı neşeli devam ediyor. Hazırlık maçı serisine yarın oynayacağı Fortuna Sittard maçı ile devaem edecek olan yeşil-beyazlılar, dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi

Torku Konyaspor’da Antalya kampı uyum ve neşe içerisinde devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam gerçekleştirdiği antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Erdinç Yavuz ve Neca Fernandes takımdan ayrı bir süre koşu yaptı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 ile devam etti. Oyuncular daha sonra taktik çalışma gerçekleştirdi. Kartallar, dün sabah ise ter idmanı yaptı ve akşam da Hollanda 2. lig takımlarından Telstar ile ikinci hazırlık maçına çıktı.

Teknik adam Uğur Tütüneker gözetiminde özel maç önesinde sabah yapılan çalışma  ısınma hareketleriyle başlarken, çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Takım antrenmanın son bölümlerinde taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün tek antrenman yapacak olan temsilcimiz, Antalya kampında 3. hazırlık maçını da Cuma günü, yine Hollanda 2. liginden Fortuna Sittard ile oynayacak. Torku Konyaspor’un Antalya kampı, hava koşullarına göre muhtemelen 13 Ocak’ta sona erecek.  

TOLGA: HEDEFİMİZ: PLAY-OFF

Antalya'da devam eden devre arası hazırlık çalışmalarının yoğun ve yorucu bir tempoda geçtiğini belirten genç futbolcu Tolga Ünlü, başarı için çok çalışmaya ihtiyaçları olduğunu söyledi. Tolga, sezonun ilk yarısında yaşanılan puan kayıplarını ikinci yarıda yaşamadan ilk iki takım arasına girerek, olmadığı takdirde play-off'tan Süper Lig hedeflerine ulaşacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Genç futbolcu Tolga Ünlü, açıklamasını şöyle sürdürdü. "İlk 2 maçta 2 yenilgi aldık. Sonrasında bir toparlanma sürecine girdik. Ama özellikle sahamızda oynadığımız maçlarda hesaplamadığımız puan kayıpları yaşadık. Bu da bizim ligin üst sıralarına yaklaşmamıza engel oldu. Sahamızda berabere kaldığımız maçlarda bir kaçını almış olsaydık bugün daha iyi yerlerde olabilirdik. Ama artık geçmişi unutmak zorundayız. Bizi daha zor geçecek bir ikinci devre bekliyor. Bunun içinde Antalya'da yoğun ve yorucu tempoda geçen iyi bir hazırlık dönemi yaşıyoruz. Şikayetçi değiliz. Eğer başarılı olmak istiyorsak çok çalışmak ve eksiklerimizi gidermek zorundayız. Önümüzde sezonun başlaması için 12 günlük bir süre var. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip ikinci yarıya iyi başlamak zorundayız. Kendi sahamızda oynayacağımız maçlarda puan kaybı yaşamaz ve deplasmandan da iyi sonuçlarla dönersek ilk ikiden olmadığı takdirde play-off'tan Süper Lig hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Biz iyi bir takımız. Tek düşüncemiz Torku Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.