Konyaspor Slovenya’da

Konyaspor Slovenya’da

Torku Konyaspor 3. etap kamp çalışmaları için dün Slovenya’ya uçtu. Yeşil-beyazlı ekipte vizesi yetişmeyen Erdinç Yavuz, Muhammet Yürükuslu ve Vedat Boran’ın takıma daha sonra katılacağı bildirildi

Yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’de mücadele edecek Torku Konyaspor’da hazırlıklar Slovenya’da devam edecek. Yeşil-beyazlı dün İstanbul’dan bu ülkeye uçtu. Torku Konyaspor’da vizesi yetişmeyen Erdinç Yavuz, Muhammet Yürükuslu ve Vedat Boran’ın takıma daha sonra katılacağı bildirildi. Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker tarafından Serbay Yağız, Abdullah Çoban, Atilla Yıldırım ve Serkan Şahin de Slovenya kampına götürülmedi.

YABANCI OYUNCULARIN UYUMU SEVİNDİRİYOR

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü ve kafile başkanı Güven Öten İstanbul’dan hareket öncesi kampla ilgili açıklamalarda bulundu. Öten, “ Süper Ligde mücadele ettiğimiz yıllarda yurt dışı kamplarımız olmuştu. Bu yıl da yurt dışı kampımızı Slovenya’da gerçekleştireceğiz. Bazı oyuncularımızın vizesi yetişmediği için kendileri daha sonra kampımıza katılacak. Bazı oyuncularımız ise hocamız tarafından kamp kadrosundan çıkarıldı. Geride kalan süreçte yeni transferlerimizin takıma çabuk adapte olduğunu görüyoruz. Bu durum bizi memnun ediyor. Yabancı oyuncularımızın ilk kamp döneminden buyana takımla birlikte olması olumlu sonuçlar ortaya çıkardı” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Basın Sözcüsü Öten transfer çalışmalarının devam ettiğini dile getirerek, “ Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Bilhassa forvet transferini gerçekleştirebilirsek Slovenya kampına katılmasını sağlayacağız. İnşallah iyi bir forvet oyuncusunu da takımımıza kazandıracağız. Futbolcularımızın inancı hırsı motivasyonu yönetim olarak bizi çok mutlu ediyor. Biz bu inanç ve hırsla adımızı Süper Ligde çok iyi bir şekilde sürdüreceğimize inanıyorum. İnşallah güzel bir ekip olarak Süper Lige renk katacağımızı düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.