Konyaspor PAF, bir puanla döndü

Konyaspor PAF, bir puanla döndü

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 27. haftasında Ankara deplasmanında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

 Maçın ilk yarısını 2-1 mağlup kapatan yeşil-beyazlılar, maçın son bölümlerinde bulduğu golle zorlu karşılaşmadan 2-2’lik skorla bir puan almayı başardı. 27. hafta maçı öncesinde 11. sırada bulunan Konyaspor aldığı bu sonuçla puanını 33’e çıkardı.
Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan karşılaşmaya yeşil-beyazlılar iyi bir başlangıç yaptı. Konyaspor, henüz 5. dakikada Kenan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra daha etkili bir görüntü ortaya koyan ev sahibi ekip Gençlerbirliği, 41.dakikada İrfan ve 44.dakikada Hakan’ın attığı gollerle 2-1 öne geçti. Bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu. Maçın ikinci yarısında daha kontrollü bir futbol ortaya koyan Konyaspor, ikinci yarıda oyuna giren Ali Dere’nin de katkısıyla rakip karşısında gol pozisyonları yakaladı. Yakaladığı birçok fırsatı değerlendiremeyen yeşil-beyazlılar, 86.dakikada Recep Aydın’ın attığı güzel golle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ve 1 puanla ayrıldı.

STAD: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Güner Ericekli, Burak Ordu, Serkan Birkan Kanat
GENÇLERBİRLİĞİ: Metin, B.Çağlar, Atilla, Orçun, Efe, Ali Can, İrfan, Caner (Gökhan), Murat, Sabahattin (Mete), Hakan
KONYASPOR: Nazmi, Sefa, Erdem, Ramazan, Oğuz, Ali Karan (İlyas), Rıfat, Ahmet İçöz, Recep Aydın, Feyyaz (Mehmet Zülküf), Kenan (Ali Dere)
GOLLER: İrfan (dk.41), Hakan (dk.44) (Gençlerbirliği). Kenan (dk.5), Recep Aydın (dk.86) (Konyaspor) 2-2 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.