Konyaspor PAF 2-0’a boyun eğdi

Konyaspor PAF 2-0’a boyun eğdi

PAF Liginde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, ligin 29. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu evinde ağırladığı Sivasspor’a 2-1 mağlup olan yeşil-beyazlılar, Kayserispor’u mağlup etmenin hesaplarını yaptı ancak son sırada bulunan rakibine 2-0 yenilmekten kurtulamadı. Konyaspor aldığı bu sonuçla 33 puanda kaldı ve bir sıra gerileyerek 12. duruma düştü.

Vali Nihat Canpolat Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı. Henüz 1. dakikada yakaladığı pozisyonu Tolga ile gole çeviren Kayserispor, 1-0 öne geçti. Bu golden sonra maçta eşitliği sağlamak için mücadele eden yeşil-beyazlılar, 18. dakikada Ali Kireş ile aradığı golü buldu ancak ofsayt gerekçesi ile geçerli sayılmadı. 23.dakikada Ali Kireş’in vuruşu direkten dönerken, ilk devre 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı.
İkinci yarıda rakip kalede gol arayan Konyaspor oldukça baskılı bir oyun kurdu. Ancak zaman zaman yaptığı hatalarla Kayserispor’a kontra ataklardan pozisyonlar verdi. Temsilcimiz, bu pozisyonların birinde 78.dakikada Ayhan’ın golüne engel olamadı ve skor 2-0’a geldi. Kalan bölümlerde sonucu değiştirmek isteyen PAF Takımının çabaları sonuç vermedi ve mücadele 2-0 ev sahibi Kayserispor’un galibiyetiyle sona erdi.

SAHA: Vali Nihat Canpolat
HAKEMLER: Bilal Emektar, Ahmet Dinç, Resul Özdemir
KAYSERİSPOR: Arif, Hasan, Rafet, İsmail (Yunus), Murat, Recep Emre, Tolga, Fethi, Burak (Anıl), Ayhan, Bayram (Armağan)
KONYASPOR: Nazmi, Ali Karan, Kenan (Feyyaz), Özgür, Oğuz, Rifat, Ali Kireş, Niyazi (Eşref), Recep Aydın, Burak (İlyas), Ali Dere
GOLLER: Tolga (dk.1), Ayhan (dk.78) (Kayserispor) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.