Konyaspor korkmuyor

Konyaspor korkmuyor

Yarın Giresunspor ile zorlu bir 90a çıkacak olan Konyasporda gözler 3 puandan başkasını görmüyor. Dün Giresuna giden yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugün ter idmanı yapacak ve maçı bekleyecek

Yarın Giresunspor ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da gözler 3 puandan başkasını görmüyor. Dün Giresun’a giden yeşil-beyazlı temsilcimiz, bugün ter idmanı yapacak ve maçı bekleyecek

 

 

Konyaspor’da, yarın oynanacak Giresunspor maçı için geri sayım başladı. Ligde aldığı başarılı sonuçlarla üst sıraları zorlayan yeşil-beyazlılar, alt sıralarda yer alan Giresunspor’u da yenerek çıkışını ve galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor. Bir günlük dinlenmenin ardından Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayan Konyaspor’da önceki akşam yapılan günün ikinci antrenmanında futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.

 

Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan çalışmaya Mahamoudou Kere ve Abdülkerim Bardakçı katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular dönüşümlü olarak çift kale maç ve koşu çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Antrenmanın ardından bir grup taraftar tarafından oyunculara tatlı ikramında bulunuldu.

 

Kartallar, dün da akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaparak Konya’daki hazırlıkları tamamladılar. Konyaspor’un Giresun seferi ise bugün başlayacak. Sabah 08.10 uçağıyla İstanbul’a oradan da 12.00 uçağıyla Trabzon’a uçacak olan yeşili-beyazlılar karayoluyla Giresun’a geçerek Amazon Aretiyas otelde kampa girecekler. Konyaspor kafilesi maçtan sonra da Trabzon’a geçecek ve saat 20.45 uçağıyla Ankara’ya, oradan da kulüp otobüsüyle Konya’ya dönecek. 

 

ERDİNÇ, HEDEFİMİZ ZİRVE

 

Konyaspor’un takım kaptanlarından Erdinç Yavuz, gelecek için iddialı konuştu. 10 hafta sonunda topladıkları 17 puan ve bulundukları noktanın sezon başı düşünceler göz önüne alındığında iyi olduğunu, ancak yaşanılan birkaç şanssız maçı kazanmış olsalardı daha da üst sıralarda olabileceklerini dile getirdi. Kaptan Erdinç Yavuz, şu an devam eden yükselişlerini sürdürerek en kısa sürede ligin zirvesinde yer almak istediklerini açıkladı. "İlk 10 maça bakıldığında ve geldiğimiz nokta göz önünde bulundurulduğunda sanırım kimse bizden bu başarıyı beklemiyordu" sözleriyle açıklamasına başlayan Erdinç sözlerine şöyle devam etti.

 

"Bence yaşadığımız birkaç şanssız maçı da galibiyetle tamamlamış olsaydık aldığımızın 5-6 puan daha fazlasını alabilirdik. Ama şu an için 17 puan yaptık ve iyi gidiyoruz. İyi çalışıyoruz. Her şey yolunda. Yeni bir yönetim göreve geldi. Şu an için hiçbir sıkıntımız yok. Giresunspor maçıyla bu çıkışımız devam eder. Oradan da 3 puanla dönersek 2-3 haftaya kalmaz liderlik koltuğuna otururuz diye düşünüyorum." 

 

Son haftalarda iyi oynayan, ancak kazanamayan Giresunspor maçının genelde Karadeniz deplasmanlarında olduğu gibi zor geçeceğini bildiklerini de sözlerine ekleyen kaptan Erdinç, açıklamasını şöyle tamamladı.  "Onlarında sıkıntıları var. Bizim adımıza Güngörenspor ile oynadığımız maçtan daha da zor olacak. Her şeyin bilincindeyiz ve ona göre hazırlanıyoruz. Giresunspor maçından 3 puanla ayrılırsak bizim adımıza çok güzel bir sonuç olur."

 

HAKEM ÖĞRETMENOĞLU

 

Öte yandan Bank Asya 1. Lig’de 11. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un yarın Giresunspor deplasmanında oynayacağı maçta Mustafa Öğretmenoğlu görev yapacak. Ayrıca Konyalı hakem Deniz Çoban Boluspor-Bucaspor maçını yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre, 1. Lig 11. hafta karşılaşmalarının hakemleri şöyle: Yarın: 13.30 Giresunspor-Konyaspor: Mustafa Öğretmenoğlu 16.00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Kayseri Erciyesspor: Koray Gençerler 19.00 Sakaryaspor-Karşıyaka: Volkan Bayarslan 20 Kasım Pazar: 13.30 Akhisar Belediyespor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Hakan Özkan 13.30 Boluspor-Bucaspor: Deniz Çoban 13.30 İstanbul Güngörenspor-Kartalspor: Serkan Çınar 16.00 Adanaspor-Kasımpaşa: Mürvet Sezer 19.00 Çaykur Rizespor-Denizlispor: Özgür Yankaya 21 Kasım Pazartesi: 20.00 Göztepe-Elazığspor: Mete Kalkavan.

 

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.