Konyaspor  korkmuyor

Konyaspor korkmuyor

Cumartesi günü deplasmanda karşıyaka ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da gözler galibiyetten başka Bir şey görmezken, yeşil-beyazlı ekip Karşıyaka'dan çekinmiyor. Yeşil-beyazlı temsilcimiz İzmir'e bugün karayoluyla gidiyor

Ligin ikinci yarısından itibaren hedefi ilik 6 olarak belirleyen ve bu yolda emin adımlarla ilerleyen Torku Konyaspor’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular, Karşıyaka maçı öncesi galibiyette birleşti. Yeşil-beyazlılar, Karşıyaka’yı yenmeleri halinde hedefe daha da yaklaşacaklar.. Ligde kalan 4 maçında final havası içerisinde geçeceğini belirten yöneticiler, takımın iyi bir hava yakaladığını, bunu kalan 4 hafta da sürdürerek 4’te 4 yapmak istediklerini dile getirdiler.. Dahası, parola: 4 maçta 12 puan. Olarak belirlendi. 45 puanla 6. sırada yer alan Torku Konyaspor, artı 3 averaj sahip.. 12 galibiyetle ligde en çok maça kazanan 7 takım arasına giren Kartallar, 9 beraberlikle de 8 takım arasında yer almakta.  İlk 6 mücadelesi veren Karşıyaka ise 31. hafta öncesi 43 puanla 9. sırada bulunmakta. Torku Konyaspor'da Selim, Ars ve Recep Aydın ceza sınırında. Yeşil-beyazlı ekibin 3 oyuncusu Karşıyaka maçında sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecekler.

İZMİR YOLCULUĞU BUGÜN

Adanaspor'u yenerek önemli bir galibiyete imza atan Torku Konyaspor'da hazırlıklar Karşıyaka maçı için yapılıyor. Torku Konyaspor'da, Karşıyaka maçı hazırlıkları galibiyet üzerine yapılıyor. Bir günlük izinin ardından topbaşı yapan Kartallar, İzmir’e bugün gidecekler.  Denizlispor, Kartalspor, Erciyesspor ve bu hafta da Adanaspor’u dize getirerek üst üste 4. galibiyete imza atan Torku Konyaspor, Karşıyaka maçını da kazanarak 5. galibiyetini almayı ve ilk 6 şansını yüzde 80’lere çıkarmayı amaçlıyor.  Bir günlük izinden sonra çalışmalara başlayan yeşil-beyazlı takımın ilk antrenmanına Ali Dere, Erkan Sekman, Semih Aydilek, Murat Kalkan ve Deniz Öksüz katılmadı.. Dün de öğleden sonra tesislerde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar,  bugün sabah İzmir’e gidecekler..  Temsilcimizde hazırlıklar bugün akşam saatlerinde Karşıyaka tesislerinde devam edecek.. Yarın da biri çalışma yapacak olan Torku Konyaspor’da cezalı futbolcu bulunmamakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.