Konyaspor kararlı

Konyaspor kararlı

Yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak ve beraberlik serisine son vermek için kararlı. Başkan Ahmet Şan, yasadaki değişikliği hoş karşılamadı

Yeşil-beyazlılar, yarın oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçını kazanmak ve beraberlik serisine son vermek için kararlı. Başkan Ahmet Şan, yasadaki değişikliği hoş karşılamadı

 

 

Bank Asya 1.Lig'in 14. haftasında, Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek olan Konyaspor’da, hazırlıklar devam ediyor. Yeşil-beyazlı takımın önceki gün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanda futbolcuların morallerinin oldukça yüksek olduğu gözlendi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. A2 Takımımızın maçında sakatlanan Abdülkerim Kılıç'ın takımdan ayrı olarak düz koşu yaptığı antrenman çıkış koşuları ile devam etti. Top kontrolüne dayalı pas çalışması, savunma ve hücum organizasyonları ile devam eden antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan Kartallar, hazırlıkları bugün gerçekleştirecekler antrenmanla tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular Gaziantep maçı öncesi galibiyette birleştiler.

 

RECEP: BU MAÇ ÇOK ÖNEMLİ

 

Konyaspor’un genç futbolcularından Recep Aydın Gaziantep maçı öncesi iddialı konuştu. Bir hafta içerisinde oynadıkları ikisi deplasman 3 maçtan yenilmeden ayrıldıklarını ve alınan her puanın mücadele gücüne dayalı Bank Asya 1. Lig'de büyük önem taşıdığını bildiklerini söyleyen Recep, beraberlikler serisine Gaziantep ile iç sahada oynayacakları maçı kazanarak son vermek istediklerini dile getirdi.

 

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile deplasmanda zorlu bir maç oynadıklarını ve altın değerinde 1 puanla döndüklerini yineleyen genç oyuncu Recep Aydın açıklamasını şöyle sürdürdü.

 

"Oyunun geneline bakıldığında üstün olan, goller bulan ancak bunlardan sadece bir tanesi geçerli sayılan ve oyunun hakimiyetini elinde bulunduran takım bizdik. Kazanmayı çok istiyorduk. Fakat başaramadık. Bir hafta içerisinde ikisi deplasman 3 maç oynadık ve bunlarda yenilmedik. Hep söylüyoruz Bank Asya 1.Lig mücadele gücüne dayalı bir lig. Alınan her puanın son derece değerli olduğunu biliyoruz. 3 maçtır devam eden beraberlikler serisine son vermek ve artık kazanmak istiyoruz. İyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz, iyi çalışıyoruz. Rakibimizde bu ligin iyi takımlarından. Ama saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız maçtan galibiyetle ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. 3 puanı alacağımıza inanıyoruz. İlk yarıda oynayacağımız kalan 3 maçtan alacağımız puanlarla sezonun ikinci yarısına daha moralli ve iddialı girmek istiyoruz." 

 

ŞAN: DEĞİŞİKLİK HOŞ OLMADI

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor’un kulüp başkanı Ahmet Şan, Şike Yasası’ndaki değişiklikle ilgili, “Sayın Cumhurbaşkanımızın aynı rahatsızlığı bende de var. Çok hoş olmadı” dedi. Şan, yaptığı açıklamada, Türk futbolunun büyük hedeflere ulaşması için şikeye tevessül edenlere imkan verilmemesi gerektiğini belirtti. Bunun için cezaların caydırıcı olması gerektiğini vurgulayan Şan, şöyle konuştu: “Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, yasayla ilgili rahatsızlığını dile getirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın aynı rahatsızlığı bende de var. Çok hoş olmadı. Cezanın orantısızlığı tartışılabilir, cezayı azaltmak da fayda olabilir. Ancak yasada bazı boşluklar oluşturarak, yarın şikeye tekrar tevessül imkanı bırakılmamalı, yapanın yanına kar kalmamalı. Geçmişte çok şeyler yaşadık, çok şeylerden şüphelendik. Eğer Türk futbolu bir yere varmak istiyorsa şikeye imkan verilmemeli.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.