Konyaspor Karabük'le 4. sınavında

Konyaspor Karabük'le 4. sınavında

Antalyaspor'a 2-0 yenilen Torku Konyaspor, bugün 4. hazırlık maçını Kardemir Karabükspor ile oynayacak. Kartal'da transfer çalışmaları da yoğun bir şekilde sürüyor

Torku Konyaspor’da Slovenya kampı devam ediyor.. 4. hazırlık maçında yarınki rakip: Karabükspor.. Slovenya'nın Bled şehrinde üçüncü etap kamp çalışmalarını sürdüren Torku Konyaspor, Slovenske Konjice'de oynadığı üçüncü hazırlık maçında Spor Toto Süper lig takımlarından MP Antalyaspor'a ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Tecrübeli ve oturmuş bir kadroya sahip olan rakibi karşısında her iki yarıda da değişik oyuncularla mücadele eden Kartallar, yoğun antrenmanlar ve birbiri ardınca oynanan hazırlık maçları nedeniyle yorgun göründü.

Slovenya kampında dün sabah ve öğleden sonra olmak üzerde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, bugün sabah dayanıklılık ve kuvvet, akşam saatlerinde de teknik-taktik çalışma gerçekleştirecek. Torku Konyaspor yarına sabah taktik, saat 18.00’de ise,  Celje'de Süperi lig takımlarından Kardemir  Karabükspor ile Slovenya kampında dört ve toplamda beşince maçına çıkacak. Yeşil-beyazlılar,  4 Ağustos Pazar günü saat 18.00'de Villah şehrinde İtalya Seri B takımlarından Hellas Verona FC ile karşılaşacak. Slovenya kampı 6 Ağustos’ta sona erecek. Torku Konyaspor, lig hazırlıkları döneminde biri Bolu’da olmak üzere düne kadar 4 hazırlık maçı oynadı.. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 1-0,, Sencur’u 3-0 ve Dragovolier’i 2-0 yenen Kartallar, bu üç karşılaşmada 6 gol atıp,. Kalesinde gol görmemişti. Torku Konyaspor, hazırlık maçlarında ilk yenilgisini Antalyaspor karşısında alırken, kalesinde de 2 gol gördü. İlk yarısı golsüz sona eren maçta rakibin golleri Janda ve Emre Güngör'den geldi. Torku Konyaspor, MP Antalyaspor karşısında ilk devre İtandje, Ali Turan, Selim, Elvis Kokalovic, Muhammet Yürükuslu, Ali Çamdalı, Tomas Borek, Recep Aydın, Ömer Ali Şahiner, Erdal Kılıçaslan, Ezechiel N'douassel, ikinci devre İtandje, Ali Turan (Tolga), Selim (Abdülkerim), Elvis Kokalovic (Erdinç), Mehmet Uslu, Kibong, Ali Çamdalı (Şenol), Recep (İshak), Ömer Ali (Vedat), Erdal (Atilla), Ezechiel kadrosuyla mücadele verdi.
Öte yandan, 6 Ağustos Salı günü Konya’ya dönecek olan Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları Konya’da devam edecek. Bu arada, Konyaspor ile birlikte Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor ve Sanica Boru Elazığspor'un katılacağı Ankara TSYD kupası turnuvası maçlarının tarihleri değiştirildi. Daha önce 9-10 Ağustos tarihlerinde oynanacağı bildirilen 47. TSYD Ankara Şubesi dörtlü futbol turnuvası 10-11 Ağustos tarihlerine alındı. Ayrıca,  31 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilecek kura çekiminin ise 2 Ağustos Cuma günü yapılacağı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.