Konyaspor İzmir’e puan için gidiyor

Konyaspor İzmir’e puan için gidiyor

Bank Asya 1. ligde liderliğini sürdüren Konyasporda, Cumartesi günü deplasmanda oynanacak Karşıyaka maçı için İzmir yolculuğu bugün başlayacak. Yeşil-beyazlılar sabah kahvaltısının ardından İzmire hareket edecekler ve Comford otelde kampa girecekler. Karş

Konyaspor’da, Karşıyaka maçının hazırlığı taktik çift kale maç ile sürdü. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan, düz koşu ve ısınma hareketleriyle abaşlayan antrenmana Serhat Akyüz, Koray İçten katılmazken, Konya’ya dönen Uğur Akdemir tesislerde salonda çalıştı. Ramazan Kahya ise antrenör Özerk Tufan yönetiminde takımdan ayrı bir çalışma yaptı. Antrenmanı taktik çift kale maçın ardından açma-germe hareketleriyle tamamlandı.

Dün de taktik ağırlıklı bir antrenman yapan ve tesislerde dinlenen yeşil-beyazlılar,. Bugün sabah izmir’e hareket edecekler. Konyaspor’da Koray, Ramazan ve Uğur dışında eksik yok. Çalışmalara yeni başlayan Zafer Demir’in antrenman eksiği nedeniyle oynamasının zor olduğu bildirildi. Kartal’da Karşıyaka maçını kazanmaları halinde futbolculara önemli bir prim verilecek. Takımda moral süper.
ZAFER: SÜPER LİGE ÇIKACAĞIZ
Konyaspor’a 2 aylık bir aradan sonra geri dönen ve çalışmalara başlayan tecrübeli futbolcu Zafer Demir, hedef olan Turkcell Süper Lig’e çıkma mücadelesi veren takımımızın yeniden bir parçası olduğu için mutlu olduğunu belirterek sezon sonunda süper lig hedeflerine ulaşacaklarına inandığını söyledi.
Açıklamasına, “Öncelikle geri döndüğüm için çok mutluyum” sözleriyle başlayan yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli isimlerinden Zafer Demir, takımdan uzak kaldığı yaklaşık 2 aylık dönemde kendisine verilen program doğrultusunda çalıştığını ve A2 Takımımız ile birlikte antrenmanlara da katıldığını belirterek, “Futbolcunun dışarıda işi yoktur. Futbolcunun tek işi yeşil sahanın içerisindedir. Tabi ki o dönemde yaşanması gerekenler varmış ki yaşandı. Geçmişi unuttuk. Geri döndüğüm için çok mutluyum. Profesyonel futbolcuyum. Nasıl gerekiyorsa o şekilde hareket edeceğiz. Tam anlamıyla yüzde yüz hazır olmadığımı hocamıza da söyledim. Ama her an geri dönecekmiş gibi çalışmalarıma devam ettim. Eksiklerim var. Her şeye rağmen şu anki durumum daha iyi. Kulübümüzün bu yılki amacı şampiyon olmak. İnşallah bende bu konuda katkımın olması adına yeniden Konyaspor’daki yerimi aldım. Ben Turkcell Süper Lig’e çıkacağımızdan eminim. Bank Asya 1.Lig’e bende dahil hiç kimsenin daha alışamadığını biliyorum. Enterasan bir ligde mücadele veriyoruz. Konyaspor hak ettiği Turkcell Süper Lig’e mutlaka çıkacaktır. Buna yürekten inanıyoruz” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.