Konyaspor izinli

Konyaspor izinli

Lig hazırlıklarının büyük bir bölümünü Kızılcahamamda yapan Konyasporda izin sürüyor. Yeşil-beyazlılar, yarın Konyada toplanacaklar ve hazırlıklara kaldıkları yerden başlayacaklar

ÇALIŞMALAR YARIN BAŞLAYACAK

İki dönemlik Kızılcahamam kampını tamamlayan Konyaspor’da iki günlük tatil sürüyor. Cuma günü, Kızılcahamam da Bank Asya 1, Lig takımlarından Çanakkalespor ile oynanan ve 3-3 sona eren maçın ardından izine çıkan yeşil-beyazlı futbolcular bugün de dinlenecekler ve yarın Konya’da, Tatlıcak tesislerinde toplanarak saat 16.00’da yeniden topbaşı yapacaklar.   Konyaspor’da, ligin ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynanacak maçın hazırlıkları 15 gün boyunca Konya’da gerçekleştirilecek. Kartallar, teknik kadronun isteği doğrultusunda hafta sonunda bir özel maç daha yapacaklar. Ardından futbolculara bir gün izin verilecek ve muhtemelen 18 Ağustos Salı gününden itibaren Gaziantep maçı hazırlıklarına başlanacak.
FORVET ARKASI OYUNCU ALINACAK
Kızılcahamam kampı boyunca, Patalya ve Conerspor cup turnuvalarına katılan ve özel maçlar yapan Konyaspor’da alınan sonuçlar önemsenmezken, sergilenen futbolun ise lig için umut verdiği bildirildi. Hazırlık maçlarında, yeni transferler Umut, Volkan, Yusuf ve kaleci Haluk dışında tüm futbolculara şans veren teknik adamların, futbolcuların gösterdiği performanstan memnun oldukları dile getirildi. Konyaspor’da transfer konusunda da çalışmalar sürdürülüyor. Teknik adamların isteği doğrultusunda bir forvet ve bir de forvet arkasında görev yapacak bir orta saha oyuncusu transferi için arayış devam ediyor. Başkan Bahattin Karapınar, iyi bir forvet aradıklarını, Konyaspor’un yapısına uygun bir isim tespit etmeleri halinde o futbolcunun transferine yoğunlaşacaklarını sözlerine ekledi. Karapınar, birde forvet arkası futbolcu transferini düşündüklerini dile getirdi.
ÖZTAKARA ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Kızılcahamam kampının çok yararlı geçtiğini, takımın ve oyuncuların hem artılarını hem de eksilerini gördüklerini, dolayısıyla da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi. Konyaspor’un hedefli bir takım olduğunu, bunun için de yapılan transfer çalışmalarını hedefleri doğrultusunda yaptıklarını belirterek, “Kızılcahamam kampında yararlı çalışmalar yaptık. Ben oyuncularımın çalışma performansından memnunum. Herkes işini en iyi şekilde yapmanın gayretini göstermiştir. Bazı artılarımız olduğu gibi eksilerimiz de var. Bu eksilerimizi de lige kadar artıya çevirerek Erciyes deplasmanına 3 puan almak için gideceğiz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.