Konyaspor hırslı

Konyaspor hırslı

Konyaspor, Hacettepe maçının hazırlıklarını Belekte sürdürüyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, kampta iyi bir hava yakaladıklarını ve alacakları galibiyetle rahatlamak istediklerini söyledi

Konyaspor’da, ligin 26. haftasında iç sahada, Hacettepe ile oynanacak maçın hazırlıkları Antalya Belek’te sürdürülüyor. Çarşamba günü başlayan kamp yarın sona erecek. Yeşil-beyazlılar,  Antalya kampının üçüncü gününde ilk çalışmasını dün sabah saat 10.00’de teknik direktör Giray Bulak yönetiminde Sirenel Golf Hotel sahasında yaptı. Salonda çalışan Caner, Koray, Serhat Akın ve kaleci Atilla’nın katılmadığı antrenmanda Eskişehirspor ile oynanan hazırlık maçında sakatlanan Ömer Gündostu ve Recep Aydın takımdan ayrı olarak bir süre yürüyüş yaptıktan sonra çalışmalarına salonda devam etti.
Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı ve daha sonra Eskişehirspor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular ile hafif sakatlığı bulunan Milos Mihajlov ve kampa yeni katılan Ayman Abdelaziz düz koşu yaptı. Koşunun ardından Milos ve Ayman dışında kalan oyuncular antrenmanı tamamlarken, iki oyuncu takımdan ayrı olarak koşu çalışmasına devam etti. Diğer futbolcularımız ise kaleciler Oğuzhan ve Jefferson’un koruduğu kaleleri şut bombardımanına tuttu. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman koşu çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Kartallar, öğleden sonra da otelini sahasında taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar.
SERHAT ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Konyaspor’da Serhat Akın yaklaşık 2 haftalık aradan sonra antrenmanlara başladı. Trabzonspor ile oynanan ve 1-0 galip kapatılan karşılaşmanın ardından bronşit olan ve yaklaşık 1,5 hafta evinde yatak istirahatı verilen Serhat Akın, Konyaspor’un Antalya’da devam eden kampında çalışmalara başladı. Takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda kuvvet çalışmaları yapan golcü oyuncunun yeşil beyazlıların 4 Nisan cumartesi günü Hacettepe Spor ile oynayacağı karşılaşmaya kadar hazır hale gelmesi için teknik direktör Giray Bulak’ın talimat verdiği edinilen bilgiler arasında. Serhat Akın Konyaspor’a transfer olduğu süre zarfında sadece Beşiktaş ve Trabzonspor maçlarında 90 dakika, Denizlispor mücadele sinde ise kırmızı kart gördüğü 45.dakikaya kadar sahada kalmıştı.
Konyaspor’da adalesinde yırtık tespit edilen ve tedavisi sürdürülen Ayman’ın Cumartesi günü Hacettepe maçında forma giyebileceği bildirildi. Hastalığı iyileşen ve Antalya kampında Eskişehirspor ile yapılan özel maçta dinlendirilen Serhat Akın’ın da takımdaki yerini alacağı kaydedildi. Yeşil-beyazlı takımda, Serhat Akyüz ve Erdal’ın da takımla birlikte çalışmaları sonucu önemli bir eksik kalmadı. Bugün de çift antrenman yapacak olan Konyaspor’da Belek kampı yarın saat 11.00’de Rus takımı Rubin kazan ile oynanacak maçın ardından tamamlanacak ve takım Konya’ya dönecek. bu arada, hafta içerisinde futbolculara alacaklarının ödenmesi konusunda para arayışı da devam ediyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.