Konyaspor hazır

Konyaspor hazır

Bank Asya 1. Ligde 14 puanla liderliğini sürdüren Konyaspor, yarın oynanacak Karabükspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimizde sakat ve cezalı yok. Hedef 3 puan

Bank Asaya 1. liginde 7. hafta, zirvenin iddialı takımlarından Karabükspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar bugün yapılacak ter idmanıyla tamamlanacak. Çarşamba günü Altay ile kupa maçına çıkan ve bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Karabükspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar’da planlar 3 puan üzerine yapılıyor.. Yönetici ve teknik adamlar, fizik ve zihinsel olarak Karabük maçına hazır olduklarını söylediler. Yeşil-beyazlı takımda önceki gün gerçekleştirilen antrenmandan önce teknik direktör Hüsnü Özkara futbolcularla 5 dakika süren bir toplantı yaptı.  

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmana Volkan Koçaloğlu katılmadı. Erdal Kılıçaslan, Umut Kekilli ve kaleci Haluk Tanrıseven takımdan ayrı olarak düzkoşu yaparken, bu oyunculardan kaleci Haluk daha sonra takımla birlikte çalışmaya devam etti, Erdal ve Umut ise bir süre açma-germe hareketleri yaptıktan sonra saha kenarından antrenmanı takip etti.

 Ramazan Kahya ve geçirdiği operasyon sonrasında uzun bir süre takımımızdan ayrı kaldıktan sonra önceki gün Konya'ya gelen Serhat Akyüz ise koşu çalışmasının ardından fizyoterapist Ahmet Bayrak yönetiminde çalıştı. Isınma hareketlerinin ardından top tekniğine dayalı bir çalışma yapan futbolcularımız, şut antrenmanı ve açma-germe hareketleri ile günün tek çalışmasını tamamladı.

Kartallar, dün de Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı biri çalışma daha yaptılar. Konyaspor’da hazırlıklar bugün ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolcular tesislerde kampa girecek. Konyaspor’da Ramazan, Koray ve Uğur bu hafta yine forma giyemeyecek. 2 maçlık cezasını tamamlayan Görkem ile Ordu maçında çift sarı karttan kırmızı kart gören ve Altay maçında oynamayarak cezasını tamamlayan Yusuf’da takımdaki yerini alacak. Konyaspor futbol şube sorumlusu Abbas Kılıç ve teknik adamlar, fizik-taktik ve zihinsel olarak Karabük maçına hazır olduklarını, Karabükspor’u yenerek liderliği sürdüreceklerini dile getirdiler ve taraftarları maça davet ettiler.

KARABÜK MAÇINI KAZANACAĞIZ

Konyaspor’un genç oyuncusu Yusuf Kurtuluş, Türkiye Kupası'ndan elenmelerinin ardından lige konsantre olduklarını belirterek, Bank Asya 1.Lig'in iyi takımlarından Karabükspor ile oynanacak karşılaşmayı kayıpsız geçerek yollarına moralli bir şekilde devam etmek istediklerini söyledi.

 "Orduspor maçında aldığımız sonuç bizim içinde beklenmedik bir sonuç oldu" sözleriyle açıklamasına başlayan Yusuf Kurtuluş, "Ordu'ya galibiyet için gitmiştik ama istediğimiz sonucu alamadık. Fakat bakıldığında bizim adımıza hem oyun hem de pozisyon zenginliği açısından iyi bir maç oldu diyebilirim. Ligde bu tür maçlar olacak. Alınan her puanın değerli olduğunun bilincindeyiz. Kupadan elendik. Üzgünüz. Ama iki kulvar yerine sadece Bank Asya 1.Lig'de ve şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda tek kulvarda mücadele edecek olmamız takımımız adına daha iyi oldu diye düşünüyorum. Bizim için lig daha önemli” dedi.

 Yarın oynanacak Karabükspor maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Yusuf Kurtuluş, "Önümüzde Karabükspor ile oynayacağımız çok önemli bir karşılaşma var. Televizyondan Dardanelspor ile oynadıkları maçı seyrettik. İyi takım. Bizimde durumumuz belli. Konyaspor olarak oyun anlamında her geçen hafta daha iyi seviyeye geliyoruz. Bank Asya 1.Lig'de bizim kadar pozisyona giren takımın çok az olduğunu düşünüyorum. İnşallah galip gelerek Orduspor ve Altay maçlarıyla insanların gözünde oluşan kötü gidişe dur diyeceğimize ve liderliğimizi devam ettireceğimize inanıyorum" dedi.

 Yusuf Kurtuluş, takım olarak önlerinde çok önemli 3 maç olduğunu belirterek, "Karabükspor, Karşıyaka ve Mersin İdmanyurdu ile oynayacağımız üç maç bizim adımıza ligin ilk yarısındaki kaderimizi belirleyecek. Bu üç haftayı kayıpsız geçirerek ilk yarıyı lider bitirmek ve sezon sonunda da Konyaspor'u hak ettiği Turkcell Süper Lig'e çıkartacağımıza inancımız tam" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.