Konyaspor forvet arıyor

Konyaspor forvet arıyor

Konyaspor'da Antalya kampı çalışmaları devam ediyor. Orta sahasını Antalyaspor'dan aldığı Murat Akın transferi ile güçlendiren yeşil-beyazlıların şimdiki hedefi bir forvet oyuncusunu renklerine bağlamak

Torku Konyaspor’da, devre arası tatilinin sona ermesinin ardından ikinci yarı hazırlıkları dün Antalya’da başladı. Ligin ilk yarısının ardından 6 gün izin yapan futbolcular dün öğleden sonra Antalya Kundu’da ki Kremlin Palas otelinde toplandılar. Kartallar 2. yarının ilk antrenmanını akşam saatlerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirdiler. Yeni transfer Murat Akın’ın da katıldığı çalışmada futbolcular düz koşu yaptı.

Ligin 2. yarısında zirveyi zorlamayı amaçlayan ve hedefi ilik 6 olarak belirleyen yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 19 Ocak Cumartesi gününe kadar Antalya’da gerçekleştirilecek. Kartallar aynı gün Buca maçı için İzmir’e gidecek. Torku Konyaspor, Murat Akın’ın  alınmasıyla orta sahaya yapılan transferin ardından forvet transferi için de temaslarını sürdürüyor. Bu futbolcunun da hafta içerisinde Antalya kampına yetiştirilmesi için çaba sarfedildiği kaydedildi. Yeşil-beyazlılar, 19 gün sürecek Antalya kampı boyunca 2’si yabancı ve 2’si de yerli olmak üzere en az 4 takımla hazırlık maçı oynayacaklar.

2013 KONYASPOR'UN YILI OLSUN

Torku Konyaspor adına 2012 yılının ilk yarısının kaçan Süper Lig nedeniyle, 2. yarısının ise 2012-2013 sezonunun ilk yarısında beklentilerin gerisinde kalınması nedeniyle istenildiği gibi geçmediğini ifade eden Basın Sözcüsü İbrahim Çınar, takım adına başarılarla dolu bir yeni yıl geçmesi temennisiyle başta camia olmak üzere herkesin 2013 yılını kutladı. 2012 yılının istenildiği gibi geçmediğini belirterek değerlendirmesine başlayan Çınar, "Yılın ilk yarısında Süper Lig'in kapısından son anda dönerek, ikinci yarısında ise yeni sezona kötü başlayıp beklentilerin gerisinde kalarak bizim adımıza pek de iyi sayılmayan bir şekilde 2012 yılını tamamladık. Sportif başarı anlamında yaşanılan başarısızlığa rağmen Yönetim Kurulu olarak Konyaspor'un içerisinde bulunduğu sıkıntılı süreçten bir an önce kurtulması için büyük bir gayret ve özveri gösteriyoruz. Tek düşüncemiz Konyaspor'un hak ettiği Süper Lig'e çıkmasının yanı sıra spor kamuoyundaki itibarini yeniden kazanması ve mali anlamda rahatlayarak kalıcı gelirlerle kend ayakları üzerinde durması. Bu doğrultuda sürdürdüğümüz çalışmalar inşallah olumlu sonuçlanacak ve 2013 yılı Konyaspor'un yılı olacaktır. Bu düşüncelerle başta camiamız olmak üzere herkesin yeni yılını kutluyor, herkesin gönlünce bir yıl geçmesini diliyoruz" dedi.

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.