Konyaspor final için İzmir'de

Konyaspor final için İzmir'de

Torku Konyaspor, İzmir’e final umuduyla gitti. Bucaspor ile Perşembe akşamı oynanacak maçın hazırlıkları bugün tamamlanacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçta yaşananları unutarak tamamen bu maça kilitlendi

Play-off’un ilk maçında Bucaspor’a iç sahada tek golle yenilen ve final şansını ikinci maça bırakan Kartallar, dün sabah uçakla İstanbul, oradan da 11.00 uçağıyla İzmir’e uçtular. Yeşil-beyazlı takımın kadrosunda sakat olan Ömer Ali ve Ali Dere ile birlikte 22 futbolcu yer aldı..  Tedavileri devam eden Erkan Sekman ve Semih ise İzmir’e götürülmedi.

Kadroda şu futbolcular yer aldı: Kaya, Emrullah, Erdinç, Selim Ay, Erdal, Recep, Adrianus Ars, Murat Akın, Ali Turan, İshak, Muhammet, Ömer Ali, Abdülkerim, Atilla, Tolga, Serkan, Şenol Akın, Neca, Murat Kalkan, Ali Dere, İsmail Güven ve İbrahim Alan.
Torku Konyaspor sağlık ekibinden alınan bilgilere göre, Buca maçında sakatlanan ve daha 11. dakikada yerini Şenol’a bırakan Ömer Ali’nin çekilen MR’ın da sağ adalesinde yırtık tespit edildi. Bu futbolcunun tedavisinin 3 hafta süreceği bildirildi.  Ali Dere’nin durumunun ise, daha iyiye gittiği kaydedildi.

Torku Konyaspor ile Bucaspor arasındaki ikinci maç, Perşembe akşamı (yarın) Buca Arena stadında oynanacak ve saat 21.45’de başlayacak. Karşılaşma TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. Kartalların finale yükselmesi için rakibini evinde 2-0 yenmesi gerekiyor. 1-0’lık Konyaspor’un galibiyeti halinde maç uzatmaya gidecek.  Torku Konyaspor’da tüm camia galibiyette birleşti.. Vasat futbola rağmen ilk maçta 3 topu direkten dönen yeşil-beyazlı takımın Bucaspor’u yenerek adını finale yazdıracağını söyleyen yönetici ve teknik adamlar, bunu başaracak güce ve kadroya sahip olduklarını yinelediler.

MAÇIN HAKEMİ HALİS ÖZKAHYA

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu PTT 1. Lig 2. maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. Konyaspor'un ilk maçında Serkan Çınar'ın kötü yönetiminin ardından deplasmanda oynanacak karşılmaya Süper Ligin tecrübeli hakemlerinden birisi olan Halis Özkahya verildi. Özkahya'nın yardımcılıklarını  Cem Satman ve Erdinç Sezertam yapacak.maçın 4. hakemi ise Deniz Ateş Bitnel. Manisaspor Adanademirspor arasında oynanacak mücadeleyi ise Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek'in yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve erdem Bayık yaparken 4. hakem olarak ise  Volkan Bayarslan Görev yapacak

BUCA 250 KİŞİLİK KONTENJAN AYIRDI

Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamaya göre Bucaspor ile Torku Konyaspor arasında Perşembe günü Yeni Buca Stadyumu'nda oynanacak PTT 1.Lig play-off yarı final ikinci maçı için Konya'dan gidecek taraftarların misafir takım tribününde gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından 250 kişilik kontenjan ayrıldığı ve bu rakamın üzerinde gidecek sporseverlerin şehre alınmayacağı ve gerekli hassasiyetin gösterilerek sporseverlerin mağdur olmamaları istendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.