Konyaspor Fenerbahçe'yi bekliyor

Konyaspor Fenerbahçe'yi bekliyor

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, "Fenerbahçe'den daha çok bizim takımın o an ki performansı önemli. İki takım için de hayırlısı olsun" dedi.

Öten, Spor Toto Süper Lig 2013-2014 sezonunun ilk maçında Fenerbahçe ile eşleşmelerini değerlendirdi. Ligde her takımın muhakkak birbiriyle karşılaşacağını ifade eden Öten, Fenerbahçe ile aralarında ciddi anlamda mali ve sportif uçurumların olduğunu söyledi. Önemli olanın takımların sahada ortaya koydukları performans olduğunu vurgulayan Öten, şunları kaydetti:

"Fenerbahçe'den daha çok bizim takımın o an ki performansı önemli. İki takım için de hayırlısı olsun. Fenerbahçe'yi yenince 6 puan vermiyorlar ancak lige üç puan ile başlamak çok önemli. Bunu sarı-lacivertli kulüp karşısında başarırsak daha güzel olur. İlk maçı evimizde Fenerbahçe ile oynamamız seyirci ve motivasyon açısından avantaj sağlayabilir."

Öten, Konya'da Fenerbahçe'ye karşı daha önce galibiyet aldıklarını belirterek, yeni sezonun ve fikstürün tüm takımlara hayırlı olmasını diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.