Konyaspor, Erciyesspor maçında yüz güldürecek

Konyaspor, Erciyesspor maçında yüz güldürecek

Pazar günü, Erciyesspor ile oynayacağı maçla ikinci yarıda ilk kez taraftarları karşısına çıkacak olan Konyasporda bu maçın hazırlıkları sürüyor

Pazar günü, Erciyesspor ile oynayacağı maçla ikinci yarıda ilk kez taraftarları karşısına çıkacak olan Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor. İki haftalık yenilginin ardından Erciyesspor’u yenerek galibiyetle buluşmayı amaçlayan yeşil-beyazlılar, önceki gün öğleden sonra yaptıkları ikinci antrenmanı da salonda gerçekleştirdi. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerindeki antrenman sahasının kar ve yağmur nedeniyle elverişsiz olması nedeniyle Selçuk Belediyesi'ne ait Yazır Spor salonunda çalışan Kartalların antrenmanına Kere dışında tüm futbolcular katıldı. Konyaspor  dün de öğleden sonra taktik antrenmanı yaparak hazırlıkları sürdürdü. Bugün de taktik çalışacak olan Kartallar, hazırlıkları yarın tamamlayarak tesislerde kampa girecekler.. Konyaspor’da, Erciyes maçı öncesi Kere, Muhammet ve Ertuğrul dışında eksik yok.
FİF’DAN RED CEVABI GELDİ
Konyaspor'un Milos Mihajlov'a olan borcun ödenmesinin ardından verilen transfer yasağının kaldırılması konusunda FİFA'ya yaptığı başvuruya 'Red' cevabı geldi. FİFA tarafından kulübe gönderilen yazıda finansal açıdan ilgili karar için gösterilen gayretler için teşekkür edilerek, karar verme organları tarafından verilen kararların tartışılmaz ve değiştirilemez olduğu belirtildi. FİFA yasal işler Müdürü Marco Villiger ve oyuncular statüsü ve yönetimi başkanı Omar Ongaro imzalı olarak Konyaspor’a gönderilen yazıda konuyla ilgili genişi bilgi verildi.
EMRE AKDAĞ MİLLİ TAKIMDA
U17 Milli Takımın, 1-3 Şubat 2012 tarihlerinde Azerbaycan ile Antalya'da oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Aday kadroya Konyaspor’dan Emre Akdağ davet edildi. Aday kadroda yer alan oyuncular 30 Ocak 2012 Pazartesi günü saat 15.00'te Antalya Mardan Spor kompleksinde toplanacakları açıklandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.