Konyaspor dinleniyor

Konyaspor dinleniyor

Antalya kampını tamamlayan Konyasporlu futbolcuların 2 günlük izni yarın sona erecek ve çalışmalar yeniden başlayacak.

Antalya kampını tamamlayan Konyasporlu futbolcuların 2 günlük izni yarın sona erecek ve çalışmalar yeniden başlayacak. Ali Dere: Süper lige yükselecek en iddialı takımlardan biri de Konyaspor’dur

 

Bank Asya 1. Lig’de ikinci yarı hazırlıklarına Antalya’da kamp yaparak başlayan Konyaspor’da futbolculara verilen iki günlük izin devam ediyor.  Konyaspor’un 26 Aralık 2011 tarihinde başlayan devre arası kampı  12 gün sürdü. Antalya Belek kampında 13 antrenman yapan ve iki hazırlık maçı oynayan yeşil beyazlılar, özel maçlarda Altay’ı 2-1, Karşıyaka'yı ise 3-0’lık skorlarla mağlup ederek gösterdiği performansla ikinci yarı öncesi ümit verdi. Yeşil-beyazlı temsilcimizin iki günlük izini yarın sona erecek ve aynı gün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılacak antrenmanla Elazığspor maçı hazırlıkları başlayacak. 

ALİ DERE:EN İDDİALI TAKIM BİZİZ

Sezonun ikinci yarısında daha zorlu bir ligin beklediğini ve bu bilinçle devre arası kampını iyi değerlendirmek adına çok çalıştıklarını ifade eden yeşil-beyazlı ekibin genç isimlerinden Ali Dere, faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin Elazığspor maçıyla sezonun ikinci yarısına iyi başlayıp sonunda da Konyaspor'u Süper Lig'e çıkartmak olduğunu söyledi. İlk yarıda gösterdikleri performans ile beklentilerin üzerine çıktıklarını, ancak bu sonucu takım olarak kendilerinin tahmin ettiğini belirten oyuncumuz Ali Dere, “Sonuçta sezon başında iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İstediğimiz gibi sezona başlamamış olsak da bundaki en önemli etken ilk defa profesyonel anlamda maç tecrübesi yaşayan genç arkadaşlarımızın oluşu ve takımımızın uyum sürecindeki sıkıntıları oldu. Ancak yakaladığımız çıkışla birlikte herkesin kendine olan özgüveni arttı, takım ruhunu yakaladık ve beraberinde de iyi sonuçlar geldi. Birçok kişi için sürpriz sayılabilecek bu durum bizim adımıza sürpriz değildi. Çünkü biz tam anlamıyla bir aile olduk ve hedefe giden yolda kenetlendik. İlk yarıyı lider takımın sadece 3 puan gerisinde bitirdik. Süper Lig için iddialı takımlardan birisiyiz. İkinci yarı daha zor geçecek. Bunun bilinciyle Belek'te faydalı bir kamp dönemi geçirdik. Bu kampta arkadaşlığımız daha da üst seviyeye çıktı. Eksiklerimizi giderdik ve oynadığımız hazırlık maçlarını kazanarak moral bulduk. Bu çalışmalarımızın karşılığını alma vakti geldi. Elazığspor maçıyla başlayacak sezonun ikinci yarısına moralli girmek ve çıkışımızı devam ettirerek Konyaspor'u hak ettiği Süper Lig'e taşımak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

ZEKİ ÇİMEN: YARA ALMAYIZ

Konyaspor Başkan Yardımcısı ve Sportif İşler Sorumlusu Zeki Çimen, başarılı bir Antalya kampı geçirdiklerini, bunun yansımalarını ikinci yarı maçlarında mutlaka göreceklerini belirterek, Hakan Aslantaş’ın Bursaspor’a gidişinin büyük bir kayıp olmadığını söyledi. Antalya kampının hem moral hem de hazırlanma anlamında iyi geçtiğinin altını çizen Çimen, “Bana göre verimli bir kamp oldu. Oyuncularımızın istekli ve arzulu çalışmaları ikinci yarı maçları öncesinde bize da moral oldu. Ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçtiğimiz bugünlerde oyuncularımızın hırslı olmaları, iyi çalışmaları, açıkçası bize moral kaynağı oldu. Bundan da son derece mutlu olduk” dedi.

Hakan Aslantaş’ın Bursaspor’a transferine de değinen Zeki Çimen, bu oyuncunun gidişiyle ilgili ağıtlar yakacak bir durum olmadığını, onun yerine forma giyecek olan futbolcuların Hakan’ı kesinlikle aratmayacaklarını belirterek, “Bizim için önemli bir kayıp değil. Kafası başka bir yerde olan bir oyuncudan istenilen verimi almak kolay değil. Hem Konyaspor hem de Hakan Aslantaş için hayırlı olsun. Umarım Bursaspor’da mutlu olur” dedi.

Zeki Çimen, Bursaspor kulübünün  Hakan Aslantaş’la ilgili bonservis ücretini bugün ödeyeceğini de sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.