Konyaspor Cup’a yenilgiyle veda etti 


Konyaspor Cup’a yenilgiyle veda etti 


Kızılcahamam kampının son gününde Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası ikinci maçında Orduspor ile karşılaşan Konyaspor, rakibine her iki yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Patalya Otel sahasında oynanan Kızılcahamam Cup Futbol Turnuvası ikinci maçında Orduspor ile karşılaşan takımımız rakibine 2-0 kaybetti. Karşılaşmanın golleri 17.dakikada Soner ve 90+3’de Vargas’ın penaltısından geldi. Geçtiğimiz gün Bolu’ya 3-2 mağlup olan yeşil-beyazlılar, üst üste aldığı ikinci yenilgi ile tüm sevenlerini üzdü. Temsilcimiz Konyaspor’un her iki maçta ortaya koyduğu futbol gelecek için endişe verdi. Yeşil-beyazlılar, bu maçın ardından iki gün izne çıktı.


SAHA: Patalya Otel 1 Nolu Saha
HAKEMLER: Onur Albayrak, Gürkan Gültekin, Engin Özat
ORDUSPOR: Onur, Akaminko, Hakan Macit, Hüsamettin, Erol, Soner (Güray), Muhammed (Mehmet Ayaz), Fatih Şen, Yunus (Vargas), Tanju (Alaaddin), İrfan
KONYASPOR: Atilla (Eray), Uğur Yanıkdemir, Oğuz Özden (Ömer) (Serdar Öztürk), Görkem Görk, Ramazan Kahya, Ufukhan Bayraktar, Zafer Demir (Abdulvahit), Samet Yüksel (Mehmet Ayaz), Erdal, Recep Aydın (Eser), Kazım Kılıç (Tayfun)
GOLLER: Soner (dk.17), Vargas (dk.90+3 pen)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum