Konyaspor, Çanakkele ile berabere kaldı:3-3

Konyaspor, Çanakkele ile berabere kaldı:3-3

Lig hazırlıklarını Kızılcahamamda sürdüren Konyaspor, kampın son gününde Cornerspor Cup Futbol Turnuvası ikinci maçında Dardanelspor ile karşılaştı.

Zevkli ve gollü geçen karşılaşma  3-3 berabere sonuçlandı. Karşılaşmanın ilk golü 9. dakikada Çanakkale’den Emrah’tan geldi ve Konyaspor 1-0 geriye düştü.  Konyaspor 20 ve 22. dakikalarda Mehmet Ayaz’ın penaltılardan attığı gollerle 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın 37. dakikasında ise Ufukhan’ın serbest vuruştan attığı golle Konyaspor, skoru 3-1’e taşıdı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıda ise Çanakkale Dardanelspor daha etkili göründü. Mehmet Babacan 57. dakikada skoru 3-2 yaptı. 87. dakikada ise Mesut’un penaltı atışı golle sonuçlandı ve karşılaşma 3-3 sona erdi. Karşılaşmayı As Başkan, Transfer ve Futbol Komitesi Üyesi, Alt Yapı Sorumlusu Osman Tezcan’da takip etti.

SAHA: Patalya Otel
HAKEMLER: Hüseyin Altuntaş, Hayati Tırak, Gökhan Taştepe
KONYASPOR: Recep, Ufukhan, Görkem (Oğuz), Tayfun, Ramazan (Abdulvahit), Mehmet Ayaz, Ferdi (Recep Aydın), Poljac (Serdar Öztürk), Kaue Da Silva, Erdal, Eser (Uğur Yanıkdemir)
DARDANELSPOR: Bahadır, Emrah, Sakıp (Ardahan), Babacar Diallo, Hakan, Uğur, Atahan (Yavuz), Hüseyin Derviş (Koray), Thomas (Okan), Andrey (Hüseyin Çolak), Mesut
GOLLER: Mehmet Ayaz (dk.20 ve 22.pen), Ufukhan (dk.37) (Konyaspor), Emrah (dk.9), Babacar (dk.57), Mesut (dk.87 pen) (Dardanelspor)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.