Konyaspor bugün BİSMİLLAH diyecek

Konyaspor bugün BİSMİLLAH diyecek

Geride kalan sezonda yaşadığı şanssızlıklara rağmen Süper Lig'in son biletini kapan Torku Konyaspor 2013-2014 sezonunun hazırlıklarına bugün yapılacak sağlık kontrolleri ile başlayacak.

PTT 1. Ligde yaşadığı şanssızlıklara rağmen normal sezonu 6. sırada bitirerek Play-Offlara kalan Torku Konyaspor, oynadığı 3 zorlu maçın ardından Süper Lig'in son biletini kapmasını bilmişti. Torku Konyaspor yönetimi ise kulübün 40 milyon lira olan borcunu yarıya indirerek başarılı bir yönetim gösterdi. Aynı yönetim Süper Ligde de kalıcı ve borçsuz bir takım olmanın planlarını yapıyor. Transfer politikasını da mali yapıya göre şekillendiren yeşil-beyazlı yönetim henüz dış transferde imza attıramadı.

KARTAL BOLU VE SLOVENYA'DA KAMP YAPACAK

Bu sezon Süper Lig'te mücadele edecek olan Torku Konyaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak. Tatlıcak tesislerinde toplanacak olan yeşil-beyazlılar ilk olarak sağlık kontrolünden geçecek. 9 Temmuz'a kadar çalışmalarını Konya'da devam ettirecek olan Kartal Ramazan'ın ilk 3 gününü izinli geçirecek. Torku Konyaspor 12 Temmuz Cuma günü tekrar toplanarak Bolu'da kampa başlayacak. Bolu'daki kamp 22 Temmuz'a kadar devam edecek. Torku Konyaspor 2 günlük iznin ardından yurdışı kampı için Slovenya'ya hareket edecek. Yeşil-beyazlı ekip yurtdışı kampında 4 hazırlık maçı yapacak. Ramazan sonunda yurdışı kampını noktalayacak olan Kartal tekrar iki günlük bir iznin ardından Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupasına katılacak.

SAĞLIK KONTROLLERİ DE BUGÜN YAPILACAK

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Torku Konyaspor , 2013-2014 sezonu öncesi oyuncuların 1-2 Temmuz tarihlerinde Özel Büyükşehir Belediye Hastanesi'nde saat 10.00'da gruplar halinde sağlık kontrolünden geçirileceğini açıkladı. Öten, Torku Konyaspor'un 2013-2014 sezonu hazırlıklarına ise 3 Temmuz Çarşamba günü saat 17.00'de Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla başlayacağını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.