Konyaspor bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Konyaspor bombaları patlatmaya hazırlanıyor

Konyaspor'da transfer sessizliği sürüyor. Taraftarlar bu sessizliğin ardından nasıl bir sürprizini çıkacağını merak ediyor. Bu sessizlik bir imza şovla mı bozulacak yoksa yeşil-beyazlı ekip kampa transfersiz mi başlayacak

Torku Konyaspor'da kampa sayılı günler kala transfer sessizliği devam ediyor. Konyaspor'a gönül verenler ise bu sessizliğin sonrasında neler olacağını merak ediyor. Bu sessizliğin ardından bir imza şov mu gelecek yoksa bu sessizlik Konyaspor yönetiminin transferdeki başarısızliğindan mı kaynaklanıyor olacak. Bu sorular önümüzdeki Birkaç içinde cevabını bulacak

Uzun süredir transfer çalışmalarına devam eden ancak şu ana kadar resmi bir transfer yapamayan Torku Konyaspor imza şova hazırlanıyor. Kartal önümüzdeki günlerde 4'ü yabancı olmak üzere 7 oyuncuya imza attıracak. Torku Konyaspor transfer bombalarını patlatmaya hazırlanıyor. Uzun süredir transferde sessiz olan Torku Konyaspor'da kesinleşen tek transfer Kartalspor'dan transfer edilen Mehmet Uslu olmuştu. Prensip anlaşmasına varıldığı açıklanan Ousmane Viera ile son anda anlaşmazlık çıkmış ve başka takımların araya girmesi ile bu transferde olma olasılığı azalmıştı. Bu haber üzerine tedirgin olmaya başlayan taraftarını rahatlatmak isteyen yönetim çalışmalarını hızlandırdı. İddiaya göre Konyaspor görüşmelerini devam ettirdiği bir çok oyuncuyla anlaşarak transferlerini tamamladı. Kartal önümüzdeki günlerde dördü yabancı üçü yerli olamk üzere tam 7 oyuncuya imza attıracak. Uğur Tütüneker ve taraftarın gönlünü almak isteyen yönetim imza şov yaparak transferde geç kalındığı ile ilgili eleştirileri bitirmeyi amaçlıyor.

YERİLELERDEN BİRİ MEHMET USLU

Torku Konyaspor'un renklerine bağlayacağı yerli oyunculardan biri daha önce anlaşmaya varıldığı açıklanan Mehmet Uslu. Diğer isimleri ise yönetim resmi imzayı atmadan önce açıklamak istemiyor. İddialara göre diğer yerli iki oyuncu Süper Lig'in büyük takımlarından olacak. Yönetim yabancı oyuncuların isimlerini ise açıklamıyor. Ousmane Viera transferini erken açıklaması nedeniyle sıkıntı yaşayan yönetim transfer çalışmalarını gizlilik içerisinde sürdürüyor. Yabancıların ikisinin kuzey Avrupa liglerinden olacağı söyleniyor.

PAZARTESİYE KADAR İMZA OLABİLİR

Torku Konyaspor Genel Menejeri Seyit İçgül iddiaları doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu. Pazartesi gününe kadar imza töreni düzenlemeyi düşündüklerini belirten İçgül, “Uzun süredir görüşmelerini sürdürdüğümüz ve ön anlaşma imzalanan oyuncular var. Ancak resmi imzalar atılmadan isim açıklamayacağız. Pazartesi gününe kadar imzalar atılacak. Ancak sayı veremem bu sayı 4 olur 5 olur bilmiyorum. Kısa sürede çalışmaları tamamlayıp imzaları attıracağız. Konyaspor gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyor. Uğur hocanın istekleri doğrultusunda güçlü bir kadro kuracağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.