Konyaspor Avustur'yada

Konyaspor Avustur'yada

Lig öncesi ikinci dönem kamp çalışmaları için dün Avusturya’ya giden Torku Konyaspor, taraftarlarıyla ilk kez 8 Ağustos’ta Udinese ile oynayacağı özel maçla buluşacak. Transfer çalışmaları ise sürüyor

Lig hazırlıkları için 5 Temmuz’da Konya’da toplanan ve sağlık kontrollerinin ardından 7 Temmuz’da Erzurum’da kampa giren Torku Konyaspor’da  16 Temmuz’da sona eren birinci dönem kamp döneminde temponun ağır geçtiği öğrenildi. Teknik adamların programına göre, bir gün çift ve bir gün tek olmak üzere yoğun bir çalışma gerçekleştiren yeşil-beyazlı takımda yeni transferlerden Syla Meha ve Selçuk Alibaz’ın takıma erken uyum sağladığı ve kampın iyileri arasında yer aldıkları öğrenildi. Kartallar, Erzurum kampının ardından iki gün dinlendikten sonra dün sabah havayoluyla İstanbul’a, oradan da Münih’e uçtular. Yeşil-beyazlılar öğleden sonra karayoluyla Avusturya’ya geçerek kampa girdiler. Torku Konyaspor’un Avusturya kampı Ağustos ayı başına kadar devam edecek. Bu dönem içerisinde teknik taktik antrenmanların yanı sıra hazırlık maçları gerçekleştirilecek. 

Sağ ve sol kanat ile orta sahaya bir transfer daha yapmayı planlayan Torku Konyaspor’da sol bek için Anıl ve Trabzonspor’dan ayrılması gündeme gelen İshak’ın isimlerinin ön plana çıktığı öğrenildi.

Ligde ilk maçını 16 Ağustos’ta Akhisar ile iç sahada oynayacak olan Torku Konyaspor yeni sezon öncesi son hazırlık maçını İtalya seri A ligi ekiplerinden Udinese Calcio ile 8 Ağustos Cumartesi günü saat 19:00'da oynayacak. Kartallar böylece uzun bir aradan sonra Konya Büyükşehir Torku Arena Stadında Udinese maçıyla taraftarları karşısına çıkacak.

ERZURUM'DAN MEMNUN AYRILDILAR

Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ndeki ilk etap kampını bayramn öncesi tamamladı.  Yeni sezon hazırlıkları kapsamında ilk etap kamp çalışmalarını Erzurum’da geçiren Yeşil-Beyazlılar, 9 gün süren kampı geride bıraktı. Günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, Giresinsqor ile de hazırlık maçında karşı karşıya geldiler. Yeni sezon için ilk çalışmalarını “Yüksek İrtifa Kamp Merkezi”nde geçiren Torku Konyaspor'da teknik direktör Aşykut Kocaman çalışmalardan memnun oldu.  Erzurum’dan oldukça memnun ayrılan temsilcimiz de futbolculara verilen 2 günlük bayram izni dün sona erdi. Yeşil-beyazlılar, ikinci etap kampı için Avusturya’da çalışmalarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.