Konyaspor A2 Takımı 8. sırıya geriledi

Konyaspor A2 Takımı 8. sırıya geriledi

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor kötü sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.

TFF A2 Ligi 2. grupta mücadele eden Konyaspor  kötü sonuçlarına bir yenisini daha ekledi.  sezonun 5. hafta maçında sahasında  Bucaspor'u konuk eden yeşil-beyazlı ekip rakibine 3-0  yenildi. Sezonun 4. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen ve bu maçla birlikte düşeşe geçen  yeşil-beyazlı 5. haftada ise ligde henüz galibiyeti bulunmayan ve sıralamada son basamakta bulunan Derince Belediyespor'a 3-2 yenildi.

Konyaspor son olorak ise sahasında Bucaspor'a 3-0 yenildi.  Yeşil-beyazlı ekip sezona İstanbul Büyükşehir Belediyespor yenilgisi ile başlamıştı. Bu maçtan sonra oynadığı iki maçı da kazanan Torku Konyaspor iyi bir çıkış yakaladı. Sahasında Kasımpaşa'yı 4-3 yenen yeşil-beyazlı ekip 3. hafta maçında deplasmanda Kütahya temsilcisi TKİ Tavşanlı Linyitspor'a konuk oldu. Torku Konyaspor rakibini tek golle geçti. 6 maçta 2 galibiyet  4 yenilgi alan yeşil-beyazlı takım 6. haftayı 6 puanla 8. sırada tamamladı.

Konyaspor oynadığı 6 maçta 8 gol attı 13 gol yedi. Yeşil-beyazlı ekip sezonun 7. haftasını maç yapmadan geçirecek.  Ligin 6. haftasında oynanan maçlarda alınan sonuçlar şu şekilde: Boluspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: 0-3, Bursaspor-Kasımpaşa:1-1, Torku Konyaspor-Bucaspor: 0-3. Konyaspor'un bay geçtiği 7. hafta da ise şu karşılaşmalar oynanacak: TKİ Tavşanlı Linyitspor-Bursaspor, Galatasaray–Boluspor, Derince Belediyespor-Kardemir Demir Çelik Karabükspor, Bucaspor-Manisaspor, Kasımpaşa-İstanbul Büyükşehir Belediyespor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.