Konyaspor 3 puan istiyor

Konyaspor 3 puan istiyor

Turkcell Süper Ligde sıkıntılı haftalar geçiren, dahası ligde kalmak için büyük bir mücadele örneği veren Konyaspor, yarın oynanacak Kayserispor maçından umutlu.

Kayserispor maçının Konya’daki hazırlıklarını Perşembe günü tamamlayan yeşil-beyazlılar, dün sabah karayolu ile Kayseri’ye gitti. Karayolu ile Kayseri’ye hareket eden temsilcimizde, sakatlıkları nedeniyle kaptan Ömer Gündostu, Caner Altın, Koray İçten ve Eren Şen yer almazken, kafilede şu futbolcular yer aldı: Oğuzhan, Jefferson, Fahri, Celaleddin Koçak, Milos Mihajlov, Serhat Akyüz, İsmail Güldüren, Roman Kratochvil, Ayman Abdelaziz, Cihan Haspolatlı, Zafer Demir, Mehmet Çoğum, Bülent Bölükbaşı, Mustafa Er, Serhat Akın, Veysel Cihan, Recep Aydın, Branimir Poljac.  Kayseri’de City One Hotelde kampa giren yeşil-beyazlılar, dün saat 16:00’da Kayserispor Tesisleri’nde zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdüler. Yeşil-beyazlılar, bugün ter idmanı yaparak maç saatini bekleyecekler.

OĞUZHAN: 3 PUAN ALACAĞIZ
Konyaspor’un başarılı file bekçisi Oğuzhan Bahadır, ligin iyi takımlarından biri olan Kayserispor ile zor bir maça çıkacaklarını bildiklerini belirterek, “Kayseri’den istediğimiz 3 puanı alarak döneceğimize inanıyorum. Bunun için de hazırız” dedi. Temsilcimizin Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nden Kayseri’ye hareketi öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan kaleci Oğuzhan Bahadır, “Zor bir deplasmana gittiğimizi biliyoruz. Kayserispor ligin iyi takımlarından bir tanesi. Bizim için bu saatten sonra rakibin ve konumunun bir önemi yok. Kendi sahamızda ve deplasmanlarda oynayacağımız maçlarda sahaya 3 puan için çıkıyoruz. Kayseri’ye de bunun için gidiyoruz. Maç günü iyi konsantre olarak oradan istediğimizi alarak dönmek istiyoruz” diye konuştu.
SARITAŞ: FİNAL MAÇI OLACAK
Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Bünyamin Sarıtaş, Kayserispor karşılaşmasını final maçı olarak gördüklerini söyledi. Sarıtaş, yaptığı açıklamada, yarın Kayseri’de kendileri açısından son derece kritik 90 dakikaya çıkacaklarını belirtti. Sivasspor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini anımsatan Sarıtaş, “Sivasspor maçındaki oyunumuzu sahaya yansıtırsak, Kayserispor’dan puan alacağımız düşünüyorum. Camia olarak bu maçtan alınacak puanın öneminin farkındayız. Oyuncularımızın bu maçta gerçek kimliklerini göstereceklerine inanıyorum” dedi. Sarıtaş, Kayserispor maçını kazanarak, bir an önce rahatlamak istediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: “Kayserispor karşılaşmasını final maçı olarak görüyoruz. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Kayserispor ligin güçlü takımlarından biri, çok kolay bir maç olmayacak. Onlar da kendi evlerinde kazanmak isteyeceklerdir. Rakibimiz son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergiliyor. Her iki taraf için de zor bir maç olacak. İnşallah kazanan taraf biz oluruz.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.