Konyaspor 3 puan için gitti!

Konyaspor 3 puan için gitti!

PTT 1.Lig'de ilk yarının son maçında, Pazar günü Ankaragücü ile karşılaşacak olan Kartallar, Konya’daki hazırlıkları dün öğle saatlerinde yaptıkları antrenmanla tamamlayarak Ankara’ya gittiler

Ligin ilk yarısında, geride kalan 16 hafta da deplasman maçlarında daha iyi performans gösteren ve daha çok puan toplayan yeşil-beyazlılar, yarın Ankaragücü ile yapacağı maçı da kazanarak devreyi galibiyetle ve 22 puanla kapatmayı amaçlıyor. Kartallar iç sahada 7, deplasmanda ise 12 puan topladı. Haftaya; Torku Konyaspor 19 puanla 13 ve tarihinde en sıkıntılı dönemi geçiren Ankaragücü ise, 10 puanla son sırada girdi.
Ankara 19 Mayıs stadında yarın oynanacak maç saat 13.00’de başlayacak ve karşılaşmayı 300 kadar Konyasporlu taraftar da izleyecek..  Torku Konayaspor’da hedef, Ankaragücü’nü yenerek 4. deplasman galibiyetini almak. Temsilcimizde, sakat olan İshak ve Semih ile kart cezalısı Recep, Atilla ve Bilal Aziz forma giyemeyecek. Erkan Sekman’ın ise maç kadrosunda yer alması bekleniyor..  Torku Konyaspor’da, Ankaragücü maçının son çalışması bugün orada gerçekleştirilecek. Öte yandan  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Torku Konyaspor-Şanlıurfaspor maçında kırmızı kart görerek oyundan atılan Atilla'yı 3 maçla  cezalandırdı. PFDK, ayrıca bu oyuncuya 5 bin lira da para cezası verdi. PFDK, ayrıca Torku Konyaspor kulübüne de 4 bin 200 TL para cezası verdi.

YÖNETİM TAKIMA GÜVENİYOR

Yarın deplasmanda oynanacak olan Ankargücü maçını kazanacaklarına inandıklarını söymleyen Konyaspor'lu yöneticiler, futbolculara ve teknik adamlara güveniyor. Ankaragücü'nün sıradan bir takım olmadığının altını çizen yöneticiler, “rakibin puan cetvelinin en altında ve içinde bulunduğu durum, bu takımı hafife alma gibi bir rahatlığın içine sokmayacak bizim oyuncularımızı. Aksine Ankaragücü'ne yaralı bir aslan gözüyle bakıyoruz. Böyle bir takım karşısında daha ciddi bir mücadele sergilemeliyiz. Bizim oyuncularımız da bunun bilincindeler. İnşallah iyi maç olur ve kazanan da bizim takımımız olur” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.