Konyaspor 2 gün izinli

Konyaspor 2 gün izinli

Yeni sezon hazırlıklarına Konya'da başlayan, daha sonra Davraz'da devam eden ve son olarak da Hollanda'da 3. etap çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı temsilcimiz de, futbolculara iki gün izin verildi

Torku Koınyaspor’da hasret bitti ve takım Türkiye’ye döndü. Dahası, lig hazırlıklarının ikinci dönemini tamamlayan Kartallar’ın Hollanda kampı sona erdi.   21 Temmuz'da Hollanda Arnhem'de üçüncü etap hazırlıkları için kampa giren yeşil-beyazlılar, Hollanda’da son çalışmayı dün sabah yaptılar ve kampı tamamladılar. Yeşil-beyazlılar, Hollanda kampında oynadıkları son hazırlık maçında ise, Utrecht  ile 1-1 berabere kaldı.

HAZIRLIK MAÇLARI

Konya’da yapılan 4 günlük ön hazırlığın ardından Isparta Davraz’da kampa giren ve  bu kampın ardından da 2 gün izin sonrası Hollanda’ya giden  Torku Konyaspor, Hollanda’nın Arnhem kasabasındaki 14 günlük kamp süresince 17 antrenman, biri antrenman olmak üzere 6 hazırlık maçı yaptı. Yeşil-beyazlılar Hollanda Eredivise (1. Lig) takımlarından Ado Den Haag'ı 4-0, Heracles Almelo'yu 2-1 yenerken, FC Twente ile 0-0, FC Utrecht ile 1-1, Hollanda 2. Lig ekiplerinden De Graafschap ile de 2-2 berabere kalırken, tek yenilgisini Azerbaycan Qabala takımına karşı 2-0'lık skorla aldı. Takım antrenman maçında ise Hollanda 3. Lig ekiplerinden AFC Arnhem'i 9-3 mağlup etti.

BOLU'DA DEVAM EDECEKLER

Torku Konyaspor’da, Hollanda dönüşü futbolculara iki gün izin verildi. Kartallar, dördüncü hazırlık dönemi kampını Bolu’da gerçekleştirecekler. Bolu kampının ardından takım Konya’ya dönecek ve TSYD kupası turnuvası ve lig hazırlıklarını tesislerde sürdürecek. Bolu kampı döneminde de yörede kamp yapan takımlarla 2-3 hazırlık maçı oynanması planlanmakta.  Torku Konyaspor’da kaleci transferi konusunda da temaslar devam ediyor. Fenerbahçe’den Ertuğrul ve Galatasaray’dan Aykut listenin başında yer almakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.