Konya'nın maçı

Konya'nın maçı

Süper Lig'in 11. haftasında Antalyaspor'u konuk edecek olan Torku Konyaspor'da gözler galibiyetten başka birşey görmüyor. Karşılaşma saat 14.00'de başlayacak. Zorlu 90'u Halis Özkahya yönetecek. Kartal'da 1 cezalı, 3 sakat var

Torku Konyaspor, bugün MP Antalyaspor maçıyla 6. kez taraftarları karşısına çıkacak. Atatürk stadındaki karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Torku Konyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçta Halis Özkahya düdük çalacak. Özkahya'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Bülent Gökçü, beşinci hakemi Deniz Ateş Bitnel, altıncı hakemi ise Ali Şükrü Beldüz.. Kartallar, bu maça galibiyet parolasıyla hazırlandı. Taraftarların 5 ile 40 TL arasında ödeme yaparak izleyebilecekleri maç içini stat kapıları iki saat önce açılacak. Konyaspor yönetici, teknik adam ve futbolcuları destek için taraftarları tribünlere davet ettiler.

Antalyaspor maçının hazırlıklarını dün ter idmanıyla tamamlayan ve tesislerde kampa giren Torku Konyaspor’da moral iyi. Tek hedef: galibiyet. Yeşil-beyazlı takımda, sarı kart cezalısı Ergün Teber ile birlikte sakat olan ve tedavilerine devam edilen Ali Turan, Kokaloviç ve İshak bugünkü maçta forma giyemeyecek. Sakatlığı iyiye giden ve takımla birlikte çalışan Ömer Ali Şahiner ise hoca görev vermesi halinde takımdaki yerini alabilecek.

Torku Konyaspor bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtanje- Tolga, Selim, Erdinç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Ali Çamdalı- Ömer Ali (Djalma), Recep, Hasan Kabze- Gekas.

Torku Konyaspor, MP Antalyaspor ile bugün 7. kez karşı karşıya gelecek. İki takım, Süper Lig'de bugüne kadar 6 kez karşı karşıya geldi. İki maçı Torku Konayaspor,, iki maçı Antalyaspor kazanırken, iki maçta ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Halis Özkahya ise, bu sezon Torku Konyaspor’un ilk maçına çıkacak. Özkahya, geçen sezon play-off yarı final ikinci maçında Bucaspor ile deplasmanda yapılan maçta dürdük çalmıştı. O karşılaşmayı 2-1 kazanan Kartallar finale yükselmiş ve finalde de Manisaspor’u devirerek Süper lige çıkmıştı.

VALİ EROL BAŞARI DİLEDİ

Konya Valisi Muammer Erol, Kulüp Başkanı Ahmet Şan, yönetim kurulu üyeleri, Anadolu Selçuklu Spor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş, teknik direktör Uğur Tütüneker, antrenörler ve futbolcular ile Augustus Hotelde düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen yemekte Torku Konyaspor kulübü ve futbol takımı hakkında son bilgileri alan Konya Valisi Muammer Erol, yeşil-beyazlı takıma bugün oynanacak Antalyaspor maçında başarılar dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.