Konyalı tekvandocular yine zirvede

Konyalı tekvandocular yine zirvede

Türkiye Tekvando Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan ‘’Ümitler Türkiye Şampiyonası’’ Bu yıl kaybettiğimiz Milli Sporcumuz Seyithan Akbalık anısına ‘’Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Şampiyonası’’ adı altında 02-06 Ağustos 2014 tarihleri ar

Türkiye Tekvando Federasyonu 2014 yılı faaliyet programında yer alan ‘’Ümitler Türkiye Şampiyonası’’ Bu yıl kaybettiğimiz Milli Sporcumuz Seyithan Akbalık anısına ‘’Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Şampiyonası’’ adı altında 02-06 Ağustos 2014 tarihleri arasında İzmir Celal Atik Spor Salonu’nda yapıldı.

72 ilden 950 erkek 550 bayan olmak üzere 1500 sporcunun katıldığı müsabakalarda Konyalı sporcularımızda mücadele etti. Selçuklu Belediye Spor Kulübü ve Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Konya Tekvando sporcusuDürdane Altunel dördüncü gün çıktığı final maçında rakibi Zeliha Ağrıs’ı yenerek 57 Kg’da Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Konya Tekvando sporcusu olan Altunel TOHM kapsamına girişinden sonra yükselen performansı ile şampiyonluğu kazanırken bu başarıyla birlikte yurt dışında ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.

Öte yandan yine Selçuklu Belediye Spor Kulübü sporcularından Kadir Han Sezek ise +87 Kg’da çıktığı final maçında İzmirli rakibi Kaan Kılıç’a kaybederek şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi Konya Tekvando sporcularından olan ve Nevşehir GSİM Kulübü adına dövüşen Konyalı İpek Çiğdem ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.