Konyalı atletlerden  dört dörtlük başarı

Konyalı atletlerden dört dörtlük başarı

35 ilden 350 sporcunun katıldığı 'Atletizmi Geliştirme Projesi Yarı Final Kros' yarışları önceki gün Eskişehir'de yapıldı. ​

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Atletizm Federasyonu işbirliği ile 35 ilden 350 sporcunun katıldığı 'Atletizmi Geliştirme Projesi Yarı Final Kros' yarışları 12 Mayıs 2013 tarihinde Eskişehir'de yapıldı. Küçük bayanlar, küçük erkekler, yıldız bayanlar ve yıldız erkekler olmak üzere dört kategoride 20 takımın yarıştığı müsabakalara Konya İl karması olarak katılan sporcularımız bütün kategorilerde kürsüye çıkma başarısı göstererek yarışmalara damga vurdu. Küçük bayanlar 1500 metre ferdi olarak Sevilay Ünaler üçüncü, takım halinde ikinci, küçük erkeler 1500 metre ferdi olarak Sezer Çiğdem birinci, takım halinde üçüncü, yıldız bayanlar 2000 metre ferdi olarak Yeşim İtmeç üçüncü, takım halinde ikinci ve yıldız erkekler 2000 metre Vedat Demir üçüncü, takım halinde ise birinci olarak büyük bir başarı elde ettiler.

​Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcularımıza ödüllerini Atletizm Federasyon başkanı Mehmet Terzi ve Eskişehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Aksoy verdi.

Kazandıkları başarılı sonuçların ardından Atletizm Antrenörü Ali Topal ve sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz'ü makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.