Konya'dan gol sesi çıkmadı!

Konya'dan gol sesi çıkmadı!

PTT 1. Lig'de Konyaspor, Şanlıurfaspor'u konuk etti.. Her iki ekibin de 10 kişi bitirdiği karşılaşma golsüz sona erdi..

Lig’in 16. haftasında Torku Konyaspor sahasında konuk ettiği Şanlıurfaspor ile golsüz berabere kaldı. Konyaspor'un iki puan kaybetmesinin yanında 3 futbolcusu da Ankaragücü maçı öncesinde cezalı duruma düştü

PTT 1. Lig'in 16. haftasında Şanlıurfaspor'u konuk eden Konyaspor, ligin vasat ekibi önünde hem puan hem de 3 oyuncusunu kaybetti. Uğur Tütüneker ile bir sinerji yakalayan, özellikle de geçtiğimiz hafta deplasmanda Manisaspor'u yenerek büyük bir sükse yapan Konyaspor, dün oynanan maçta ürettiği az pozisyonlardan da yararlanamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı. Maçın hakemi Kutluhan Bilgiç ise kötü bir yönetim göstererek, Konyaspor taraftarlarını çileden çıkardı. Bilgiç, 87. dakikada Konyaspor'dan Atilla'yı direk kırmızı ile oyundan atarken, konuk takımdan Kaan'i ise ikinci sarı karttan kırmızı ile oyun dışında bıraktı. Konyaspor bu beraberlikle puanını 19'a çıkardı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya konuk takım başladı. 4.dakikada ceza sahası dışından Tolga’nın sert şutu az farkla auta çıktı. 20. dakikada Neca ile duvar paslaşmasında ceza sahası içerisinde kaleci Atacan ile karşı karşıya kalan Recep’in top kontrolünü kaybetmesi üzerine mutlak gol şansından oldu. 8. dakikada Torku Konyaspor kontratağında orta sahadan atılan topla kaleci Atacan ile karşı karşıya kalan Sinan’ın vuruşunda defans araya girerek topu kornere çıkardı. 5. dakikada Ömer Ali’nin sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada topa iyi yükselen Ali Turan’ın vuruşunda Şanlıurfaspor defansı çizgiden topu çıkardı. 8. dakikada gelişen Şanlıurfaspor atağında Tisdel’in pasında Sankoh’un kafa vuruşunda top kaleci Kaya’da kaldı.

İKİNCİ YARI

53.dakikada frikik atışında Bilal’in pasıyla topla buluşan Erdal’ın sol çaprazdan vuruşu kalecide kaldı. 57. dakikada Serdar Özkan’ın ortasında Yiğit’in kafa vuruşu az farkla dışarı çıktı. 66. dakikada Ömer Ali’nin sağ kanattan ortasında altı pas içinde Sinan’ın vuruşu yan filelerde kaldı. 74. dakikada ev sahibi takım adına frikik kulanan Bilal Aziz’in barajdan dönen topa Serkan gelişine vurdu top kalecide kaldı.

Konyaspor: 0 - Şanlıurfaspor: 0

Stat: Atatürk

Hakemler: Kutluhan Bilgiç, Deniz Turgut, Baran Eraslan

Torku Konyaspor: Kaya, Selim, Bilal Aziz, Erdal (Dk. 78 Ali Dere), Tolga, Recep, Sinan, Ali Turan, Serkan, Ömer Ali, Neca (Dk. 68 Atilla)

Şanlıurfaspor: Atacan, Tısdell (Dk. 88 Samet), Yiğitcan, Mehmet, Sami (Dk. 75 İzzet), Serdar, Kağan, Abdülhamit, Sankoh (Dk. 63 Tunç), Sercan, Özgür,

Kırmızı Kartlar: Dk. 87 Atilla (Torku Konyaspor), Dk. 87 Kağan (Şanlıurfasor)

Sarı kartlar: Dk. 6 Tolga, Dk. 12 Ömer Ali, Dk. 55 Bilal Aziz, Dk.89 Recep, Dk. 90 Ali Turan (Torku Konyapsor), Dk. 39 Sercan, Dk. 59 Sankoh, Dk. 79 Serdar (Şanlıurfaspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.