Konya’da satranç günleri

Konya’da satranç günleri

Konya yarından itibaren satranç dolu günler yaşayacak. Satrançta bir çok organizasyon sırasıyla Konya’da yapılacak

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından organize edilen 2015 Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası, 24 Haziran-3 Temmuz'da Konya'da düzenlenecek. Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Rusya, Azerbaycan, Bulgaristan, Romanya, İngiltere, Arnavutluk, İspanya, Moldova, Finlandiya, Gürcistan, Danimarka, Polonya ve Türkiye'den 687 sporcunun mücadele edeceği şampiyonanın açılışı, 25 Haziran Perşembe günü Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilecek. Türkiye ve dünyanın dört bir yanından 7, 9, 11, 13, 15 ve 17 yaş sporcuların "genel" ve "erkekler" kategorilerinde yarışacağı şampiyonada, müsabakalar internet üzerinden canlı olarak izlenebilecek.

YILDIZLAR VE KULÜPLER ŞAMPİYONASI

2015 Türkiye Kulüpler Satranç Şampiyonası finali 25 - 31 Temmuz 2015 tarihleri arasında Konya'da, Rixos Otel Balo Salonu ve Selçuk Üniversitesi 75.Yıl Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. Şampiyonada Konya’yı  Erkin Spor Kulübü, Konya Hisar Spor Kulübü Derneği, Gambit Satranç Spor Kulübü ve Akşehir Spor Kulübü Derneği temsil edecek. Bu ekipler satranç 1. Ligine yükselme mücadelesi verecek.  

Kulüpler Türkiye Şampiyonası’nın  gerçekleştiği günlerde 2015 Türkiye Yıldızlar Satranç Şampiyonası  da (13-14-15-16-17-18 yaş aralığı),  06-12 Temmuz  tarihleri arasında, Konya Rixos Otel'de gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.