Konya'da ikinci LGBT rezaleti!

Konya'da ikinci LGBT rezaleti!

25 Ağustos Çarşamba günü Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek Ayta Sözeri konseri, Konyalıların tepkisine neden oldu. Aynı konser Konya'da 2020 yılı içinde de yapılacaktı.

Selçuklu Kongre Merkezi (SKM) etkinlik takvimi listesi içinde yer alan Ayta Sözeri isimli sanatçı tarafından gerçekleştirilecek olan etkinlik o dönem de tepkilere neden olmuştu.

LGBT HAKLARI AKTİVİSTİ!

İnsan Hakları ve LGBT hakları aktivisti ve Türkiye'nin ilk trans oyuncusu olan Sözeri'nin Konya'da program düzenleyecek olması, Konyalılar tarafından o dönemde de tepkiyle karşılanmıştı. Aynı kişi tarafından konserin bu kez de Konya'da başka bir yerde düzenlenecek olması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bu organizasyonun şehrin yapısıyla bağdaşmayacağını söyleyen Konyalılar, etkinliğin iptal edilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini söyledi.

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE ETKİNLİK LİSTESİNDEN ÇIKARILMIŞTI

SKM tarafından 2020 yılında etkinlik listesi detayında Ayta Sözeri'nin “LGBT hakları aktivisti” olduğu ifadesi silinmişti. Merhaba Gazetesi'nin bu konu ile ilgili haber yapmasının ardından etkinlik iptal edilmişti. Söz konusu etkinlik, Selçuklu Kongre Merkezi'nin (SKM) etkinlik takvimi listesinden de çıkarılmıştı. Konyalılar, 25 Ağustos'ta yapılması planlanan bu etkinliğin iptal edilmesini istiyor.

Merhabahaber.com

 

adsiz.jpg

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum