Konya'da cadılar bayramı rezaleti! Bugün yapılacak etkinlik iptal edilsin

Konya'da cadılar bayramı rezaleti! Bugün yapılacak etkinlik iptal edilsin

Geçtiğimiz günlerde İstanbul ve Antalya gibi şehirlerde kutlanan Cadılar Bayramı, bu kez Konya’da bir etkinlikle kutlanacak.

İslam ve Türk kültüründe yeri olmayan Cadılar Bayramının Konya gibi bir şehirde yapılacağını siyah temalı, ürkütücü afişler ile duyurusu yapılmaya çalışılıyor. Siyah kıyafet giyinenlere de indirim yapılacağı belirtiliyor. Koronavirüs ortamında, yeniden artış gösteren vakalar sebebiyle yeni kısıtlamalara gidildiği günlerde, bu tür kalabalık partilere nasıl izin verildiği ise merak konusu.

BU ETKİNLİK İPTAL EDİLMELİ

Konyalı vatandaşlar ise şehirde yapılacak bu Cadılar Bayramı Partisine tepki gösteriyor. İzmir’de yaşanan deprem sonrası tüm Türkiye İzmir’in yaralarını sarmaya çalışırken, depremde yaşanan can kayıplarına üzülürken, böylesine acılı günlerde yapılacak olan Cadılar Bayramı Partisi’nin üstelik bir de Konya’da yapılacak olması halkın tepkisi ile karşılaştı.

ELDE EDİLEN KAZANCI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLAYACAKLARMIŞ!

Gelen tepkiler üzerine etkinliği düzenleyecek olan işletme yeni bir paylaşımda bulundu. Söz konusu duyuru şu şekilde: "Parti sosyal mesafe kurallarına uygun olup, geceden elde edilen kazanç İzmir'deki depremzedelere gönderilecektir".

Söz konusu etkinlikle ilgili yapılan paylaşımlar şu şekilde:

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

ETKİNLİK GELEN TEPKİLERİN ARDINDAN İPTAL EDİLDİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum