Konya'da bir belediye başkanı  adaylığını açıkladı

Konya'da bir belediye başkanı adaylığını açıkladı

Türkiye'de yerel seçimler yaklaşırken siyasi partilerde çalışmalarına hız verdi. Pek çok kişi kimlerin Belediye başkanı adayı olacağını merak ederken Konya'da bir belediye başkanı adaylığını açıkladı.

Beyşehir Belediyesi'nin düzenlediği basın buluşması Karaburun Plajında gerçekleştirildi. Basın buluşmasında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2024 yerel seçimlerinde yeniden aday olacağını açıkladı. Birçok projeden bahseden Bayındır, siyasi partilerden belediye başkanlığı için teklif aldığını dile getirdi.
Buluşmadan sonra tarihi ve turistik yerler basın mensuplarına tanıtıldı.

whatsapp-image-2023-10-22-at-14-04-56.jpeg

'BAĞIMSIZ ADAY OLMAYACAĞIM'
Üretken belediyecilik anlayışı ile hareket ettiklerini dile getiren Bayındır, "Her şeyini üreten belediye olduk. Ütülü pantolon ile hiçbir zaman gezmedik. Hizmet etmek için beton, toprak ve mermerde gezdik. Her zaman halkla beraber olduk. 'Halk ne diyorsa olacak' diye her zaman söyledim. Ama bu seçimde bağımsız aday olmayacağım. Benim 'CHP'den aday olur muyum' diye soracaksınız, olamam. Bana bugüne kadar onların da oyu geldi. Onlara minnettarım. Beyşehir'de her zaman her seçimde desteklerini gördüm. Bizim burada Beyşehir bölgesi, nasıl İzmir'de CHP güçlüyse burada sağ kesim güçlü. Çocuk yaşımızdan itibaren ülkücülük ile büyüdüm. Şimdi ise halkımın istediği doğrultuda hareket edeceğim" şeklinde konuştu.
ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum