Konya yatırımları aksamayacak

Konya yatırımları aksamayacak

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, “Tüm projelerimiz, son sürat devam ediyor. Sayın Başbakanımız, verdiği hiçbir sözü yarıda bırakmamıştır. Projelerimiz özel olarak takip ediliyor” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, 22 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 2. Olağanüstü Büyük Kongre için basın toplantısı düzenledi. Konya Dedeman Otel’de yapılan basın toplantısına İl Başkanı Musa Arat’ın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti merkez ilçe başkanları, il yönetimi ile Konya’da faaliyet gösteren basın – yayın kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZ DEVAM EDİYOR

AK Parti’nin 22 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda 2’inci Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacağını söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, şunları dile getirdi; ‘Genel başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, AK Parti’nin Genel Başkanlığını yürüttüğü bu süreç içerisinde AK Parti’nin daha ileri gitmesi, AK Parti’nin ilkelerinin daha çok pekişmesi, çeşitli politikalarımızın güncellenmesi için son derece önemli ve son derece kıymetli çalışmalara imza atmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır. Genel başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu;  Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı bayrağı, kendi kararıyla olağanüstü kongrede yeni Genel Başkanımıza devredecektir. Bu bayrak yarışının içerisinde Sayın Genel Başkanımız, Başbakanımız; Genel Başkan ve Başbakan olarak üstün gayretler göstermiştir, önemli başarılara imza atmıştır. Bundan sonra da yeni kongrede seçilecek yeni Genel Başkanımız ve Başbakanımız da aynı çalışmaları gayretle ve basiretle sürdürecektir.’

KONGRE DEMOKRASİ HAVASINDA GEÇECEK

AK Parti için Genel Başkanlık ve Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanlığının son derece kıymetli makamlar olduğunun altını çizen AK Parti İl Başkanı Musa Arat, bu önemli makamların kıymetini ve değerini en iyi bilenin de yine AK Parti Kadroları olduğunun altını çizdi. Başkan Arat, konuşmasını şöyle sürdürdü: “AK Parti Kongreleri, her zaman demokrasi şöleni havasında geçmiştir ve yine bütün AK Parti teşkilatları olarak kongremizin demokrasi şöleni havasında geçmesi için Ankara Arena’da olacağız. Ben, bu vesileyle kongremizin bütün AK Parti camiasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ederim. Seçilecek olan Genel Başkanımız ile birlikte, bu Kutlu Yürüyüşe Devam edeceğiz.’

KONYA YATIRIMLARI AKSAMAYACAK

AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, basın toplantısının sonunda gazetecilerin sorularını da yanıtladı. İl Başkanı Arat, bir gazetecinin ‘Konya’nın yatırımları aksar mı?’ sorusuna şu cevabı verdi; ‘Geçtiğimiz hafta Sayın Başbakanımız ile bir toplantı yaptık. Dış havzalardan su alımı konusunda önemli bir çalışma yürütüyoruz. Ulaştırma, Tarım ve Enerji Bakanlığımız nezdinde yaptığımız toplantı oldukça verimli geçmişti. Bu ve diğer tüm projelerimiz, son sürat devam ediyor. Sayın Başbakanımız, verdiği hiçbir sözü yarıda bırakmamıştır. Sayın Başbakanımız, Başbakanlık ve bakanlıklar, projelerimizi özel olarak takip ediyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum