Konya SMMMO mesleki eğitimlere devam ediyor

Konya SMMMO mesleki eğitimlere devam ediyor

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, "Oda olarak hem meslektaşlarımıza, hem stajyerlerimize, hem de bu mesleğe ilgi duyan herkese eğitim kursları vermeye devam

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı İsmail Turan, "Oda olarak hem meslektaşlarımıza, hem stajyerlerimize, hem de bu mesleğe ilgi duyan herkese eğitim kursları vermeye devam ediyoruz" dedi.
Konya SMMMO Başkanı Turan, bu dönem ise mesleğe ilk adım olan staja giriş sınavına hazırlık kursunu gerçekleştirdiklerini belirterek, "Staja giriş sınavına başvuran; Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe, Bankacılık, Kamu Yönetimi ve Siyasal Bilimler dallarından mezun stajyer adaylarımız verimli bir şekilde eğitimlerine başlamışlardır. Alanlarında uzman eğitim kadromuz kursiyerlerimizi staja giriş sınavına en iyi şekilde hazırlamaktadır. Eğitim kadromuzda Selçuk Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi'nden akademisyenlerimiz de bulunmaktadır. Teknolojik altyapıyla destekli eğitim sınıflarımızda kursiyerlerimizin iyi bir eğitim almasına imkan sunmaktadır. Ayrıca odamız tarafından Nevşehir ve Kırşehir'de bulunan stajyer adaylarına Nevşehir'de odamızın eğitim kadrosu eğitmenliğinde staja giriş sınavına hazırlık kursu verilmektedir. Böylece sınava hazırlık için eğitim imkanı bulamayan stajyer adayları, odamız öncülüğünde gerekli eğitimlerini almaktadırlar. Konya SMMM Odası olarak mesleki eğitimlerde her zaman ilk sırada olmanın sevincini yaşamaktayız. Bu kapsamda önümüzdeki dönemlerde de eğitim projelerimiz ve kurslarımızla mesleki gelişim hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.