Konya Selçuk’ta keyfiler kaçtı

Konya Selçuk’ta keyfiler kaçtı

Trabzonspor karşısında alınan yenilgi Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifleri kaçırdı. Sarı-mavili ekip haftayı 13 puanla tamamlarken yeniden bir çıkış yakalamak için Uşak Sportif maçını bekliyor

Son haftalarda alınan yenilgiler Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nde keyifleri kaçırdı. Galatasaray, Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka ve son olarak Trabzonspor Medical Park’a yenilen Sarı-mavili ekip bu kötü gidişi sonlandırmak istiyor. Bugüne kadar evinde oynadığı 4 maçtan 3’ünü kazanan Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu hafta evinde oynayacağı Uşak Sportif maçını kazanarak yeniden bir çıkış yakalamanın hesabını yapıyor. İç sahada gösterdiği başarıyı deplasmanda bir türlü gösteremeyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi Uşak Sportif maçının ardından oynayacağı deplasman maçını da kazanarak ilk dış saha galibiyetini almak istiyor.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Başkan Yardımcısı Kerem Öten, "Önümüzdeki Uşak Sportif maçını kazanarak, Trabzonspor Medical Park yenilgisini unutturmak istiyoruz" dedi.

Öten, yaptığı açıklamada, Trabzonspor Medical Park maçında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Bu hafta böyle bir yenilgi beklemediklerini ifade eden Öten, oynayacakları Uşak Sportif karşılaşmasının çok kritik müsabaka olacağını dile getirdi.

Öten, bundan sonraki her maçın kendileri için büyük önem arz ettiğini belirterek, "Hedefimiz; önümüzdeki 5 maçta 3 galibiyet almak. Trabzonspor Medical Park yenilgisinin ardından sahamızdaki Uşak Sportif maçında çok ciddi seyirci desteğine ihtiyacımız var. Seyircimiz, bize ve takımlarına güvensinler. Uşak Sportif maçını kazanarak, taraftarlarımıza Trabzonspor Medical Park yenilgisini unutturmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.