Konya Şekerspor Malatyaya hazır

Konya Şekerspor Malatyaya hazır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, önümüzdeki Pazar günü ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, önümüzdeki Pazar günü ligin 12. haftasında Yeni Malatyaspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. İzmir deplasmanında Altay’a uzatma dakikalarında mağlup olan yeşil-beyazlılar bir taraftan bunun moral bozukluğunu üzerinden atma çabası verirken diğer taraftan da evinde galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

 

Zorlu maçın hazırlıklarını aralıksız sürdüren Şekerspor, dün teknik adam Mustafa Çapanoğlu nezaretinde yaptığı idmanla zorlu maçın teknik ve takti ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirdi. Bugün yapacağı tek idmanla hazırlıklarına son noktayı koyacak olan temsilcimiz, yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Şekerspor, İzmir’de kaybettiği üç puanla birlikte iki futbolcusunun da cezalı duruma düşmesi ile üzüntü yaşadı. Temsilcimiz Yeni Malatyaspor maçına sakatlarla birlikte beş eksikle çıkacak. 

 

Altay maçına sarı kart sınırında bulunan 3 futbolcusu ile çıkan yeşil-beyazlılar, İshak Çakmak ve Kerem Can Akyüz’ün sarı kart görmeleri ile bu iki ismini kaybetti. Bu durumun ardından Şekerspor’da, Ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin ve geçtiğimiz gün idmanda sakatlanan Özhan’ın yanı sıra iki futbolcunun da cezalı duruma düşmesi ile eksik sayısı beşe çıktı. Ayrıca temsilcimizde Murat Dilek ceza sınırında bulunuyor. Dilek, Yeni Malatya maçında kart gördüğü takdirde 13. haftada oynanacak olan Balıkesirspor maçında forma şansı bulamayacak.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Altay karşısında iyi oynadıklarını ve galibiyet hak ettiklerini söyledi. Şanssız bir golle yenildiklerinin altını çizen Çapanoğlu; “Şemdi tek hedefimiz bu maçı geride bırakıp Yeni Malatyaspor maçından istediğimiz sonucu almak. Dış sahada henüz yenilgisi olmayan bir takıma karşı oldukça zorlu bir maça çıkacağız. Oynadığımız futbolun karşılığını taraftarlarımızın bize vereceği destek ile alacağımıza inanıyorum. O nedenle Yeni Malatya maçında tüm sevenlerimizi yanımızda görmek istiyoruz” diye konuytu.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 12. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’un Yeni Malatyaspor karşısında vereceği sınavı Serken Bal yönetecek. Yapılan açıklamaya göre 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda haftanın maçlarında görevli hakemler şunlar: Beyaz Grup Konya Şekerspor-Yeni Malatyaspor: Serkan Bal Ofspor-Altay: Mehmet Nevzat Adal Pendikspor-Kocaelispor: Mehmet Kaftancı BUGSAŞ Spor-İskenderun Demir Çelikspor: Bahadır Kayışoğlu Bozüyükspor-Çorumspor: Yiğit Peşin Turgutluspor-Şanlıurfaspor: Sinan Cem İyihuylu Gaziosmanpaşa-Diyarbakırspor: Halil Sayın Tokatspor-Balıkesirspor: Emre Malok. Kırmızı Grup Adıyamanspor-Beypazarı Şekerspor: Levent Aktan Körfez-Fethiyespor: Ferdi Uludağ Altınordu-1461 Trabzon: Öner Fırat Mardinspor-Alanyaspor: Ekrem Gerginci Bandırmaspor-Kırklarelispor: Serkan Ergün Eyüpspor-Ünyespor: Serkan Tokat A. Demirspor-Sarıyer: İlkay Aydın Çankırıspor-Denizli Belediyespor: Abdulkadir Bitigen.

 

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.