Konya Şekerspor Bugsaşı bekliyor

Konya Şekerspor Bugsaşı bekliyor

Konya Torku Şekerspor, Ligin 20. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşsporu ağırlayacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 20. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor’u ağırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Ligin zirvesine tırmanmanın hesaplarını yapan Bugsaş ve ligin alt sıralarından kurtulmak isteyen Şekerspor’un mücadelesini Kahraman bölgesi ulusal hakemlerinden Ali Karatutlu yapacak. Karatutlu’nun yardımcılığını Fatih Eskalen ve Kemal mavi yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sertaç Şükrü kaplan. Karşılaşmayı yönetecek olan orta hakem Ali Karatutlu Konya Şekerspor’un ilk kez bir maçını yönetecek.
İstanbul’da kaçırdığı iki puana üzülen ve bunun telafisini yarın yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Pendik maçında kart cezalısı durumunda bulunan Murat Dilek ise Bugsaş maçı kadrosunda yer alabilecek. Konya Şekerspor’un, karşılaşacağı Bugsaş, 34 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor. Ligin zirvesini hedefleyen Bugsaş, oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Rakip ağlara 28 gol atan Bugsaş, kalesinde 12 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Temsilcimiz 23 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. İki ekip yeni sezonda ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bugsaş’a 1-0 mağlup oldu.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, yarın oynayacakları karşılaşmada üç puan almaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. İkinci yarının ilk iki maçında istemedikleri sonuçlar aldıklarını ifade eden Çapanoğlu; “Bugsaş önünde iyi futbolumuzu sonuca götürmek ve evimizde kazanmak istiyoruz. Ligin kaliteli ekiplerinden biri ile oynayacağız. Evimizde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanarak kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile başarılı olacağımıza inancımız sonsuz. Bu maçı kazanmak istiyoruz ve bunun için sahadaki tüm oyuncularım ellerinden geleni yapacaktır” diye konuştu.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e 20. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı saat 13.30’da başlayacak 2. Lig beyaz ve kırmızı gruplarda 20. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup: Bugün: Ofspor-Pendikspor (Of İlçe). Yarın: Konya Torku Şekerspor-BUGSAŞ Spor (Recep Konuk Spor Tesisleri), Tokatspor-Bozüyükspor (Tokat Gaziosmanpaşa), Gaziosmanpaşaspor-Turgutluspor (İstanbul Gaziosmanpaşa), Diyarbakırspor-Tepecikspor (Diyarbakır Atatürk), Balıkesirspor-Şanlıurfaspor (Balıkesir Atatürk), Yeni Malatyaspor-Çorumspor (Malatya İnönü), Altay-İskenderun Demir Çelikspor (Alsancak).
Kırmızı Grup: Bugün: Beypazarı Şekerspor-Kırklarelispor (Cebeci İnönü). Yarın: Fethiyespor-Alanyaspor (Fethiye İlçe), Körfez Futbol Kulübü-Altınordu (İsmetpaşa), Çankırıspor-Bandırmaspor (Çankırı Atatürk), Adana Demirspor-Eyüpspor (Adana 5 Ocak), Sarıyer-Kızılcahamamspor (Yusuf Ziya Öniş), Denizli Belediyespor-Ünyespor (Doğan Seyfi Atlı),
BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.