Konya Şekerspor Altay karşısında

Konya Şekerspor Altay karşısında

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya geliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 11. haftasında deplasmanda İzmir temsilcisi Altay ile karşı karşıya geliyor. İzmir Alsancak Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Adana bölgesi ulusal hakemlerinden Burak Cem Tahiroğlu yönetecek. Tahiroğlu’nun yardımcılığını Asker Açıkgöz ve İrfan Genç yapacak. Zorlu maçın dördüncü hakemi ise Emre Yıldırım. Altay-Şekerspor maçını yönetecek Burak Cem Tahiroğlu yeşil-beyazlıların bugüne kadar sadece bir maçında görev yaptı. 2009-2010 futbol sezonunda oynanan Konya Şekerspor İstanbulspor maçını temsilcimiz 1-0 kazandı.

 

Şekerspor’un eski teknik adamı Mehmet Altıparmak’ın çalıştırdığı Altay, 18 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Mustafa Çapanoğlu’nun öğrencileri Şekerspor ise 9 puanla 11. sırada. Geride kalan 10 haftada İzmir temsilcisi Altay, toplam 17 gol atarken kalesinde ise 5 gol gördü. Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor ise 13 gol kaydederken filelerinde ise 14 gol gördü.

 

İzmir temsilcisini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, alacağı sonuçla iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Zorlu deplasmandan istediği sonuçla dönmek isteyen temsilcimizde tendomudan sakatlanarak ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Ayrıca Şekerspor’da Altay maç öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Ceza sınırında bulunan futbolcular Kerem Can Akyüz, İshak çakmak ve Murat Dilek Altay maçında kart gördükleri takdirde ligin 12. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma şansı bulamayacak. Başarılı futbolcular, Altay maçında kart görmemeleri konusunda teknik heyet tarafından uyarıldılar. Ayrıca geride kalan 10 hafta sonunda geçtiğimiz sezonun banko isimleri Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak’ın formsuz görüntüleri dikkatlerden kaçmıyor. Sezon başında büyük umutlarla alınan ve uzun süre sakatlığı devam eden tecrübeli futbolcu Okan Koç’un ilk 11’de forma giymeye başlaması ve durumunun her gün biraz daha iyiye gitmesi teknik heyeti oldukça memnun ediyor.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de 11. hafta maçları bugün oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak. Gruplarda oynanacak olan maçlar ise şunlar: Beyaz Grup: Tepecikspor-Turgutluspor, Şanlıurfaspor-Bozüyükspor, Çorumspor-BUGSAŞ Spor, İskenderun Demir Çelikspor-Pendikspor, Kocaelispor-Ofspor, Altay-Konya Şekerspor, Malatyaspor-Tokatspor, Balıkesirspor-Gaziosmanpaşaspor. Kırmızı Grup:  Fethiyespor-Adıyamanspor, Beypazarı Şekerspor-Çankırıspor, Denizli Belediyespor-Adana Demirspor, Kızılcahamamspor-Eyüpspor, Ünyespor-Bandırmaspor, Kırklarelispor-Mardinspor, Alanyaspor-Altınordu.

 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.