Konya Kipa’da yöresel tatlar yarışıyor

Konya Kipa’da yöresel tatlar yarışıyor

Bulunduğu şehirlerde kültürel aktivitelere verdiği önemle tanınan Kipa, Konyanın yöresel tatlarını tanıtmak için kolları sıvadı.

Arbella Makarna sponsorluğunda 6 Haziran’da gerçekleştirilecek “Yöresel Tatlar Yarışıyor” yarışmasına yemeklerine güvenen herkesi davet eden Konya Kipa AVM yetkilileri, yarışmaya katılmak isteyenlerin, Konya Kipa Mağazası Müşteri Hizmetleri Bölümünde başvuru formlarını doldurmalarının yeterli olduğunu söyledi.

“Konya’ya özgü yöresel yemekler” ve “pasta” kategorisi olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek olan yarışmanın jüri üyeleri arasında ünlü yemek ustası Emine Beder bulunuyor. Katılımcıların en geç 29 Mayıs’a kadar başvuru formunu doldurup Kipa Müşteri Hizmetleri’ne teslim etmeleri gereken “”Yöresel Tatlar Yarışıyor” da, her iki kategoride ilk 15’e kalarak yarışmacı olmaya hak kazanan isimler telefonla aranarak haberdar edilecek. Yarışmada finale kalan isimler, www.kipa.com.tr internet sayfası ve Konya Kipa’daki duyuru panosunda da anons edilecek. 6 Haziran’da gerçekleşecek yarışmaya katılma hakkı kazanan yarışmacılar, evlerinde hazırladıkları bir çeşit yemek ve pastayı Konya Kipa AVM’de jüriye sunacaklar. Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonunda her iki kategoride ilk üçe kalan yarışmacılardan birinci olanlara 500 TL, ikinci olanlara 250 TL, üçüncü olanlara ise 100 TL değerinde hediye çeki verilecek. Kipa yetkilileri, yarışmada dereceye giremeyen adayları da düşünerek ön elemeyi geçip yarışmacı olamaya hak kazanmış herkese 25 TL’lik Kipa hediye çeki verecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.