‘Konya her zaman  bize sahip çıktı’

‘Konya her zaman bize sahip çıktı’

Konya halkının her zaman kendilerine sahip çıktığını söyleyen AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, “Vatandaşımızdan aldığımız bu desteği, hizmet olarak yeniden vatandaşımıza sunacağız” dedi

AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, parti il başkanlığı binasında düzenlediği basın toplantısı ile ülke ve Konya gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Akyürek, AK Parti iktidarları döneminde çeşitli vesayetlerin kırıldığına dikkat çekti. Türkiye'nin artık emredilen bir ülke olma konumundan çıktığını söyleyen Akyürek, aynı zamanda Türkiye'de ilk kez AK Parti iktidarları döneminde çok yönlü bir dış politika izlendiğini de belirtti. Türkiye'de tek partili dönem dışında AK Parti hariç hiç bir partinin 17 yıl iktidarda kalamadığını da dile getiren Akyürek, ülkenin ekonomi başta olmak üzere çoğu alanda büyük gelişimler gösterdiğini ifade etti.

KONYALI BİZE HEP DESTEK ÇIKTI

Konya'nın AK Parti'ye 17 yıl boyunca desteğini hiç esirgemeden verdiğini kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Konya'ya bu zamana kadar kim hizmet ettiyse, kim şehrimize bir çivi çaktıysa Allah, ondan razı olsun. Teşekkür etmek, vefa göstermektir bize yakışan. Konya'nın 50-60 yıl tozlu raflarda bekleyen projeleri vardı. Allah, bize nasip etti de bu projeleri hayata geçirebilme imkânı bulduk. Doğalgazın ilk meşalesini Konya'da biz yaktık. Göreve gelir gelmez Mevlana Kültür Merkezi'ni 5-6 ayda Konya'ya kazandırdık. Atık-Su Arıtma Tesisi'ni tamamladık. Duble yollar konusunda büyük başarılar gösterdik. Konya'nın 50 yıllık içme suyu problemini çözdük. Yeni stadı, Bilim Merkezi'ni Konya'mıza kazandırdık. Konya, her zaman siyasette aktif bir rol oynadı.İnşallah 1 Eylül'de sayın Cumhurbaşkanımız Konya'ya gelecek. Konya'da teşekkür ziyaretlerinde bulunacak ve sayın Erdoğan'ın Konya'ya yeni müjdeleri olacak.”

ÜLKEMİZE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

Ayrıca Türkiye'de gündemin çok hızlı değiştiğini ve hoş olmayan olayların da yaşandığını da vurgulayan Akyürek, “Türkiye, çok özel bir coğrafyada. Uluslararası konjoktürde Türkiye'nin gündemi imparatorluk gündemi olarak görülüyor. Ayrıca bazı haberleri görünce de acaba Halüsinasyon mu görüyoruz diye düşünüyorum. Bu tarz vakalar yaşanıyor. Türkiye'ye yakışmayan görüntülere de şahit oluyoruz. Şiddete müsamaha gösterilmemelidir. Kadın cinayetleri içimizi acıtıyor. Hükümet, bu sorunların çözümü için de var gücü ile çalışıyor” şeklinde konuştu.

EMRE ÖZGÜL

2222-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.