Konya Domino’s'u sevdi

Konya Domino’s'u sevdi

Şehrin farklı bölgelerindeki şubeleri ile hizmet veren Domino’s Pizza Konya'da 7. şubesini Fetih Caddesinde hizmete açtı

Türkiye genelinde 530’a yakın şubesi bulunan Domino's Pizza’nın Konya'daki 7. şubesi Fetih caddesinde hizmete girdi. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino's Pizza’nın İşletmeci Korkmaz Yıldız, bünyesinde Konya'daki ilk şubesi 2009 yılında Meram'da açılmış daha sonra zaman içinde şehrin önemli lokasyonlarında şubeler hizmete girmeye başladı. Geçtiğimiz hafta içinde açılışı gerçekleşen Konya'da 7. şube olarak hizmet verecek olan Fetih Caddesi Şubesi bölgeye hızlı servis ile Domino’s lezzetini taşıyacak. Özellikle ekonomik sıkıntının yaşandığı ve işci çıkartmaların arttığı bir dönemde 7. şube yatırımı ile bünyesindeki toplam istihdamı 100 civarına taşıyan Domino's Konya'nın, şehrin ekonomisine sağladığı katkı büyük takdir topluyor. 10 yıllık süre içinde verdiği hizmet ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutan ve bunu açtığı şubeler ile kanıtlayan Domino's Pizza Konya, lezzetin ötesinde farklı ürün gruplarıyla da müşterilerini mutlu ediyor. Konya'daki 10. yılda 7. şubeyi açmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Konya Domino's Pizza işletmecisi Korkmaz Yıldız, krizi fırsata çevirmek adına 7. şubeyi açtıklarını belirterek, “Konya'yı sevdiğimiz ve potansiyeline inandığımız için 10 yıl önce şehre ilk şubemizi açtık. Bu zaman içinde Konya'da bizi sevdi ve sahip çıktı. Müşteri memnuniyeti esasıyla verdiğimiz hizmetin karşılığını gördük. Dolayısıyla böylesi ekonomik sıkıntılı bir dönemde ciddi bir yatırım ile Konya'ya değer kazandırmaya devam ettik. Konya'nın önemli bölgelerinde şubemiz mevcut ancak hizmeti müşterimizin ayağına getirmek adına eksik olduğumuz bölgelerde de olmak için mücadele ediyoruz. Müşterimizin layık olduğu en iyi hizmeti en yakın bölgede alması için çalışıyoruz. Ayrıca ürünlerimiz Helal sertifika ile sunuluyor” dedi.

 BİRÇOK ALANDA ÖDÜL ALDIK

Konya Domino's Pizza olarak bölgesel, ulusal ve uluslararası birçok ödül aldıklarının da altını çizen Korkmaz Yıldız, Amerika'da bulunan genel merkezde şirketin en önemli ödüllerini Konya olarak aldıklarını ve Konya ismini duyurduklarını ifade etti. Yüksek Standart ödülü, yılın girişimcisi ödülü gibi önemli ödülleri topladıklarını ve gururlu olduklarını söyleyen Yıldız, “Konya şube olarak  Uluslar arası önemli ödüller aldık. Ancak bizim için bu ödüllerden daha önemlisi müşterilerimizin memnuniyetidir. Bu memnuniyet bize verilen en büyük ödüldür. Onun için bunu kaybetmemek adına ekip olarak büyük özveri sergiliyoruz” diyerek Domino's Pizza olarak Konya'ya teşekkür etti.

MUHAMMET GÜMÜŞ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.