Konya BAL, bir puanla yetindi

Konya BAL, bir puanla yetindi

Deplasmanlı Gençler Liginde mücadele eden temsilcilerimizden Konyaspor, Boluspor ile evinde 1-1 berabere kalırken, Şekerspor haftayı maç yapmadan geçti.

Boluspor galibiyetiyle puanını 43’e çıkaran yeşil-beyazlılar, iki maç eksiği bulunan lider Türk Telekom’un 5 puan gerisinde bulunuyor. Deplasmanlı Gençler Ligi’nde daha önce şampiyonluğu bulunmayan, Konyaspor Bal, bu sezon da şampiyonluğa havlu attı. Ligde şu ana kadar 25 maça çıkan temsilcimiz bu karşılaşmalarda 12 galibiyet alırken, 6 kez de mağlup oldu. Yeşil-beyazlıların 7 maçı ise berabere sonuçlandı. Şekerspor da bu sezon Konyaspor gibi Ankara grubunda istediği başarıları yakalayamadı. Bitime 4 hafta kala 38 puanla 4.sırada bulunan Şekerspor Bal, bu sezon oynadığı 24 maçta 10 galibiyet aldı, 6 kez mağlup olurken, 8 karşılaşması da berabere sonuçlandı. Şekerspor Bal, özellikle Ömer Ali’nin A takıma seçilmesinden sonra sahada bir türlü istediğini yapamadı. Ömer Ali’ye endeksli takım görüntüsünde olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, başarılı oyuncunun Şekerspor A takımına seçilmesinden sonra üst üste mağlubiyetler yaşadı. Grupta geçtiğimiz haftada Ankaragücü evinde Etimesgut Şekerspor’u 6-0 mağlup ederken, evinde kazanan tek takım oldu. Kırıkkalespor-Keçiören Bld karşılaşması oynanmazken Keçiörengücü, Bugsaşspor’u, Ankara Demirspor, Türk Telekom’u, Gençlerbirliği ise deplasmanda Hacettepe’yi 1-0 mağlup etti.

KONYASPOR VE ŞEKERSPOR DERBİDE BULUŞACAK
Grupta iki maç eksiği bulunan Türk Telekom bitime 4 hafta kala 48 puanla lider durumda bulunuyor. Türk Telekom ligde kalan iki maçını alması halinde şampiyon olacak.Grupta yine iki maç eksiği bulunan Ankaragücü, Türk Telekom’un 6 puan gerisinde bulunuyor. Ankaragücü kalan maçlarını kazanıp, Telekom’un puan kaybetmesini bekleyecek. Ligde önümüzdeki hafta Konyaspor ile Şekerspor karşılaşacak. Mücadele 28 Mart Cumartesi günü 13.30’ta oynanacak. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmada Konyaspor, Şekerspor’u 3-1 mağlup etmişti. Lider Türk Telekom’un Gençlerbirliği ile karşılaşacağı haftanın programı şöyle: Boluspor-Bugsaşspor, Keçiörengücü-Ankaragücü, Etimesgut Şeker-Hacettepe, Ankara Demirspor-Kardemir D.Ç Karabükspor, Ankaraspor-Kırıkkale
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.