Konya ASKF moral depoladı

Konya ASKF moral depoladı

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Antalya’da moral depoladı. 04-06 tarihlerinde Antalya Limak Hotels’de gerçekleşen gezi, toplantı ve ziyaret proğramlarını gerçekleştirdi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Antalya’da moral depoladı. 04-06 tarihlerinde Antalya Limak Hotels’de gerçekleşen gezi, toplantı ve ziyaret proğramlarını gerçekleştirdi. Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi Ay başkanlığında, ilk gün toplantısını gerçekleştirerek, Konya’da gerçekleşen etkinlikler, spor organizasyonları hakkında değerlendirme bundan sonra yapılabilecekler ve kulüplerin sorunları hakkında görüş alışverişinde bulunarak yeni projeler ve yapılabilecekler noktasında bazı kararlar aldı.

Konya ASKF ikinci gün Başkan Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Antalya’da kampta bulunan Anadolu Selçukluspor takımını ziyaret ederek, yönetici, teknik heyet ve futbolculara başarılar diledikten sonra Anadolu Selçukluspor-Ankara Demirspor arasında oynanan hazırlık maçını hep beraber izlediler. Aynı günün akşamı ise yine Antalya’da kampta bulunan şehrimizin takımı temsilcimiz Torku Konyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek, Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Dağlı ve Teknik Direktör Uğur Tütüneker’e başarılar dileyerek, ikinci yarı maçlarında umutlu olduklarını ve desteklerini her zaman sürdüreceklerini Konya ASKF Başkanımız Remzi Ay ve yönetim kurulu üyeleri ileterek tüm kafileye teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.