Kongre iptal oldu

Kongre iptal oldu

Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamada, tarihlerde yapılan yanlışlık nedeniyle kongrenin bugün yapılmayacağını duyurdu. Kongreye kadar transfer ve diğer işleri belirlenen komite gerçekleştirecek

Konyaspor’da Kongre bir kez daha ertelendi. Daha önce 18 Haziran’da yapılacağı duyurulan ve ilk oturumda çoğunluğun sağlanamaması halinde 25 Haziran Perşembe günü çoğunluk aranmaksızın yapılması beklenen Olağanüstü Genel Kurul ile ilgili dün Konyaspor Kulübünden yapılan açıklama şaşkınlıkla karşılandı. Kulüpten yapılan açıklamada, kulübün olağanüstü genel kurulunun 25 Haziran’da yapılmayacağı belirtildi.
Konyaspor kulübünden yapılan açıklamada, karar defteri ile gazeteye verilen ilanda tarihin yanlış yazıldığı belirtildi. Olağanüstü Genel Kurulun 13 Temmuz’da yapılacağı açıklandı. Konyaspor Kulübü’nden yapılan yazılı açıklamada özetle şu ifadelere yer verildi. “İlk toplantıda çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplantının 13 Temmuz 2009 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılmasına karar verilmişken, karar defterine ve 03 Haziran 2009 tarihli Yeni Meram Gazetesi’ne verilen ilanda çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantının sehven 25 Haziran 2009 Perşembe günü aynı yer ve saatte yapılmasına olarak yazılmıştır. Bu yanlışlığın Yeni Meram Gazetesinde düzeltme ilanı olarak yayınlanarak kongrenin 13 Temmuz 2009 Pazartesi günü aynı yer ve saatte yapılacağının Konyaspor Kulübü Derneği üyelerine duyurulmasına karar verilmiştir.”
Öte yandan Konyaspor’da kongreye kadar transfer ve kulübün hukuksal işleriyle ilgilenecek bir komite oluşturuldu. Konyaspor Hukuk Kurulu Başkanı Memduh Oğuz ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen’den oluşan komite, kongre sürecine kadar futbolcu transferi ve hukuksal olarak yetki sahibi olacak. Oluşturulan komitenin vakit kaybetmeden iç transferi çözmesi ve alacakları nedeniyle federasyona başvuran futbolculara bir miktar ödeme yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum