KONET ulusal bir marka olacak

KONET ulusal bir marka olacak

Konya Kasaplar Odası tarafından organize edilen ve Konya Et ve Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. (KONET)in sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar programı önceki akşam Atiker Sosyal Tesislerinde yapıldı

Konya Kasaplar Odası tarafından organize edilen ve Konya Et ve Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. (KONET)’in sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar programı önceki akşam Atiker Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. İftar yemeğine Türkiye Kasaplar Odası Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı, Bursa Kasaplar Odası Başkanı Muhsin Yıldız da katıldı. İftar yemeğinden sonra bir konuşma yapan KONET İşletme Müdürü Erdal Çimenci, "KONET 1992 yılında kuruldu. Kurulduğu günden bu yana Konyalılara en iyi şekilde hizmet veriyor. Bundan sonrada Konyalılara kaliteli hizmet vermek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şu an kullandığımız kesimhaneyi eylül ayında Konyalılara daha iyi hizmet vermek için büyüteceğiz. Kesimhanenin büyütülmesi için yatırım yapmak ve KONET'e  ortak olmak isteyen yerli ve yabancı işletmeler var.  KONET'i ulusal bir marka haline getirmek için de çalışmalar yapıyoruz. Konya'nın markası olan KONET'i ulusal bir marka haline getireceğiz" diye konuştu.

Konya Kasaplar Odası Başkanı Mehmet Cengiz ise Ramazan’ın son günlerinde böyle bir organizasyon ile sektör temsilcilerinin bir araya gelmesinin sevindirici olduğunu belirtti. Mehmet Cengiz, Ramazan ayının birlik, beraberlik, rahmet ve bereket ayı olduğunu dile getirerek, “Rahmet ve bereket dolu bir Ramazan’ı geride bırakırken, son günlerinde de birlik ve beraberliğimizi pekiştirmiş olduk. Konya’nın manevi ikliminde sektör temsilcileri ile iftar sofrasında buluşmak bizleri sevindirdi. Davetimize icabet edip bizleri kırmayan tüm dostlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan Bayramınızın hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum” dedi.

MEHMET ALİ ÖZYER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.